“DİRİLİŞ ERTUĞRUL” yükselişte hız kesmiyor!

TRT1’de yayınlanan “Diriliş Ertuğrul” dizisi; 5. sezonundaki 127. bölümüyle yine zirvedeki yerini yükselerek korudu.

“DİRİLİŞ ERTUĞRUL” yükselişte hız kesmiyor!

DİRİLİŞ ERTUĞRULyükselişte hız kesmiyor!

TRT1’de yayınlanan “Diriliş Ertuğrul” dizisi; 5. sezonundaki 127. bölümüyle yine zirvedeki yerini yükselerek korudu.

Türkiye’nin rekortmen ve en çok izlenen, yapımcılığında ve senaryosunda Mehmet Bozdağ imzası bulunan TRT1’de yayınlanan “Diriliş Ertuğrul” dizisi; 5. sezonundaki 127. bölümüyle yine Total, AB ve ABC1 alanlarında rakiplerini ikiye katlayan reyting ve share’i ile zirvedeki yerini yükselerek korudu.

“Diriliş Ertuğrul” 127. bölümüyle istanbul escort sosyal medyada Türkiye’de birinci, dünya gündeminde de ilk sıralarda uzun süre yer alırken, dizideki Azerbaycanlı Sanatçı / Ozan Şemistan Elizamanlı’nın Zafer Bismillah şarkısı da “zaferbismillah” etiketiyle sosyal medyada 120 bin üzerinde tweet alarak ilgi gördü.

Çarşamba akşamlarının lider dizisi “Diriliş Ertuğrul”, her bölüm yeni aksiyonları, sürpriz yenilenen kadrosu, konuk oyuncuları, dekorları, kıyafetleri, müzikleri, güçlenen konularıyla Türkiye ve dünyada izleyicisini arttırmaya devam ediyor. Total’de 15.33, AB’de 16.78, ABC1’de 18,67 reyting alan dizi yine rakiplerine oranla iki kat daha çok izleniyor.

Dün akşamki 127. bölümüyle yükselişine devam eden dizi, sosyal medyada da yine uzun süre zirveye oturdu. Türkiye sosyal medya gündemiyle uzun süre birinciliği koruyan dizi, dünya gündeminde de ilk sıralarda yer aldı. Sanatçı ozan Şemistan Elizamanlı’nın şarkısının yer aldığı bölüm ise şarkının ismi de olan “zaferbismillah” etiketiyle 120 bin üzerinde tweet alarak seyriciden beğeni topladı.

Yönetmenliğini Metin Günay’ın üstlendiği “Diriliş Ertuğul”da Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, İlker Aksum, Hande Soral, Cengiz Coşkun, Didem Balçın, Nurettin Sönmez, Ayberk Pekcan, Kayra Şenocak, Arif Diren, Burçin Abdullah, Orçun İynemli, Emre Üçtepe, Kerem Bekişoğlu ve Ali Buhara Mete’nin aralarında bulunduğu isimler rol alıyor.

Türk televizyon tarihine adını yazdırmanın yanı sıra dünyada ses getiren ve yayınlandığı 85’in üzerinde ülkede 25 lisana çevrilerek izlenme rekorları kıran “Diriliş Ertuğrul” izleyicilerini önümüzdeki bölümlerde büyük sürprizler bekliyor.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2022, 22:53

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109