“DİRİLİŞ ERTUĞRUL” yine yükselişte!

“Diriliş Ertuğrul” dizisi, 5. sezonundaki 128. bölümüyle yine Total, AB ve ABC1 alanlarında rakiplerini açık ara zirvedeki yerini korudu.

“DİRİLİŞ ERTUĞRUL” yine yükselişte!

 “DİRİLİŞ ERTUĞRULyine yükselişte!

“Diriliş Ertuğrul” dizisi, 5. sezonundaki 128. bölümüyle yine Total, AB ve ABC1 alanlarında rakiplerini açık ara zirvedeki yerini korudu.

Türkiye’nin rekortmen ve en çok izlenen, yapımcılığında ve senaryosunda Mehmet Bozdağ imzası bulunan TRT1’in sevilen “Diriliş Ertuğrul” dizisi, 5. sezonundaki 128. bölümüyle yine Total, AB ve ABC1 alanlarında rakiplerini açık ara geçerek zirvedeki yerini bu hafta da yükselerek korudu.

“Diriliş Ertuğrul” 128. bölümüyle beylikdüzü escort sosyal medyada Türkiye’de 1., dünya gündeminde de 3. sırada uzun süre yer alırken, diziye dahil olan Dursun Ali Erzincanlı’nın Cuma hutbesi sosyal medyada en çok yorum alan konu oldu. Sosyal medyada saatlerce zirveye oturan dizi ile ilgili 100 bin üzerinde tweet paylaşıldı.

Çarşamba akşamlarının lider dizisi “Diriliş Ertuğrul”, her bölüm sürpriz yenilenen kadrosu, konuk oyuncuları ve güçlenen konularıyla Türkiye ve dünyada izleyicisini arttırmaya devam ediyor. Total’de 15.47, AB’de 16.56, ABC1’de 18,82 reyting alan dizi yine rakiplerine oranla iki kat daha çok izleniyor.

Dün akşamki 128. bölümüyle yükselişine devam eden dizi, sosyal medyada da yine uzun süre zirvede kaldı. Türkiye gündeminde birinci, dünya gündeminde de 3. sırada yer aldı. Diziye katılan Dursun Ali Erzincalı Cuma hutbesini okuyan imam karakteriyle geceye damgasını vurdu. Diziye yine dün giren Beybolat karakteri ile Ali Ersan Duru ve Yinal karakteri ile Şafak Başkaya da seyirciden tam puan aldı. Seyirciyi ekranlara kilitleyen dizi, sosyal medyada da 100 bin üzerinde yorum alarak, Twitter’da Türkiye’de 1. ve dünyada 3. olarak saatlerce yerini korudu.

Yönetmenliğini Metin Günay’ın üstlendiği “Diriliş Ertuğrul”da Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, İlker Aksum, Hande Soral, Didem Balçın, Cengiz Coşkun, Nurettin Sönmez, Ali Ersan Duru, Şafak Başkaya, Ayberk Pekcan, Kayra Şenocak, Arif Diren, Burçin Abdullah, Orçun İynemli, Emre Üçtepe, Kerem Bekişoğlu ve Ali Buhara Mete’nin aralarında bulunduğu isimler rol alıyor.

Türk televizyon tarihine adını yazdırmanın yanı sıra dünyada ses getiren ve yayınlandığı 85’in üzerinde ülkede izlenme rekorları kıran “Diriliş Ertuğrul” izleyicilerini önümüzdeki bölümlerde büyük sürprizler bekliyor.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2022, 22:40

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109