Parti Süzgecinden Geçip Demokratik Ortamdan Geldik

Hakkı ALTINKAYNAK, CHP Ataşehir 2.Olağan Kongrede seçilip ilçe başkanı oldu Ataşehirweb haberde yaptığı söyleşide Ataşehir'i ve Kongre sürecini anlattı.

Parti Süzgecinden Geçip Demokratik Ortamdan Geldik

Recep KENAN / Ataşehirweb
    Hakkı ALTINKAYNAK, CHP Ataşehir 2.Olağan Kongrede seçilip ilçe başkanı oldu Ataşehirweb haber ile yaptığı söyleşide Ataşehir'i ve Kongre sürecini anlattı.
Yayına hazırlanan söyleşi yakında Ataşehirweb.com da yayınlanacak.

RÖPORTAJ İÇİN TIKLAYINIZ

   Cumhuriyet Halk Partisi’nin uzun zamandır yaşadığı kongre süreçlerinde tartışılan konu parti içi demokrasi, son 26 – 27 Şubat kurultayında uzun zamandır gerekli olan değişiklik gerçekleşti.

   Uzun zamandır tartışılan değişim Tüzük Kurultayında Parti üst kurullarında tartışılarak hayata geçirildi.
Partimizin anayasası olan tüzüğümüzün daha demokratik bir yapıya dönüştüğünü söyleyebiliriz.
  
    Ataşehir’de göreve talip olduğumuz zaman bunun uygulamasını yaparak, demokratik bir yarış olmasını istedik. Karşı çıkanlar olsa da çarşaf liste ile seçime girmek istedik.
   Ataşehir’de parti içi hareketlenmenin gerektiğini düşündük. Halkımızın da bu hususta bir özlemi vardı. Bize teveccüh edip görevi verdiler. Demokratik bir ortamdan geldik. Bundan dolayı biz Ataşehirliler mutluyuz.

      Bu şekilde partimizin süzgecinden süzülerek gelmekten dolayı kendimi çok daha rahat hissediyorum. Halkımızın ortak özlemi olan parti içi demokrasi ve barış içinde bundan sonra daha başarılı olacağımıza inanıyorum. Örgütüyle barışık olmayan, parti içinde süzgeçten geçmeyen bir örgüt başarılı olamaz.

    Kazanan olan bizler, arkadaşlarımızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bizden önce arkadaşlarımız yeni kurulan bir ilçeyi hayata geçirmişler, bunu da yerel yönetimde iktidar olarak taçlandırmışlar. Hizmetlerinden dolayı arkadaşlarımıza minnettarız.

    Asıl bizim işimiz bundan sonra. Arkadaşlarımızın, örgütümüzün kazandığı yerel yönetimdeki iktidarımızı 2014 yılındaki yerel seçimlerde sürdürmektir. Bunu da başarmak için elimizden geleni yapacağız.


    Kaynak: Ataşehirweb

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2012, 21:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER