Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Anadolu Yakası Seçim Turunda

Cumhurbaşkanlığı seçim propagandasının son gününü İstanbul Anadolu Yakası turu ile tamamlayan Kılıçdaroğlu çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için oy istedi.

Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Anadolu Yakası Seçim Turunda
Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Anadolu Yakası Seçim Turunda

Recep Kenan/itvhaber.com

Cumhurbaşkanlığı seçim propagandasının son gününü İstanbul Anadolu Yakası turu ile tamamlayan Kılıçdaroğlu çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için oy istedi.

Cumhurbaşkanlığı çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek perogramı kapsamında İstanbul’da vatandaşla buluşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Anadolu yakasında ziyaret ettiği çeşitli ilçelerde seçim otobüsünden seslendiği vatandaşlara; “Ortadoğu’da kan gövdeyi götürüyor. O zaman yapacağımız bir şey var. Ortadoğu’da barışı sağlamanın yolu Ortadoğu’da ağırlığı olan birisinden geçer. Kimdir o? Ekmeleddin Bey. Ortadoğu’ya barışı getirecektir, huzuru getirecektir” dedi.

Sabah saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan seçim otobüsüyle hareket eden Kılıçdaroğlu;  Pendik, Kartal, Maltepe, Kadıköy, Ataşehir, Ümraniye ve sancaktepe’yi ziyaret etti.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile Pendik’ten başlayan CHP Cumhurbaşkanı çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu seçim konvoyu, Kartal’dan sonra Maltepe Belediyesi’nin düzenlediği konsere katılarak Maltepelilere hitap edip selamladı. Kadikoy, Üsküdar, Atasehir, Ümraniye ile devam eden seçim programı Kılçdaroğlu’nun Sancaktepe’de vatandaşlara hitabı ile tamamlandı.

Seçim otobüsünden halkı selamlayan Kılıçdaroğlu, zaman zaman vatandaşlarla selamlaştı ve bazı bölgelerde de halka hitap ettikten sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ziyaret etikti ilçelerin sokaklarından geçerek vatandaşları selamladı. Maltepe’de ise vatandaşlar caddenin üzerinden geçerken, seçim otobüsünün üzerine gül attı.

Maltepe’de meydanda halka seslenen Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin bir yol ayrımına geldiğine işaret ederek, “Ya huzurdan yana ya kavgadan yana tavır takınacağız. Ya barıştan yana ya savaştan yana tavır takınacağız. Ya dostluktan yana ya da düşmanlıktan yana tavır takınacağız” diye konuştu.

Maltepe’den sonra Kadıköy ve Üsküdar’ın bazı mahallelerini ziyaret eden Kemal Kılıçdaroğlu son olarak Ataşehir Mustafa Kemal Mahallesi Sondurak ile Ümraniye Site Mahallesi ve Sancaktepe’de seçim otobüsünden halka hitap etti.

Kılçdaroğlu’na İstanbul’un Anadolu Yakası’ndaki seçim programına, Ataşehir ve Ümraniye İlçe başkanları ile birlikte Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’de eşlik etti.

CHP Ümraniye ve Ataşehir ilçe örgütlerinin ve her iki ilçeden partililerin yer aldığı kalabalığa seçim otobüsünün üzerinden hitap eden Kemal Kılıçdaroğlu 14 siyasi partinin ortak Cumhurbaşkanı adayı olan Ekmeleddin İhsanoğlu için destek istedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2014, 13:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER