CHP Ataşehir'de Hakkı Altınkaynak'la Devam dedi

Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde tek listeyle 3. olağan genel kurulunu coşkulu bir katılımla gerçekleştiren CHP Ataşehir Örgütü, mevcut başkan Hakkı Kaynak’la devam dedi.

CHP Ataşehir'de Hakkı Altınkaynak'la Devam dedi
CHP Ataşehir'de Hakkı Altınkaynak'la Devam dedi

Ataşehir  Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde tek listeyle  3. olağan genel kurulunu coşkulu bir katılımla gerçekleştiren CHP Ataşehir Örgütü, mevcut başkan Hakkı Kaynak’la devam dedi.

CHP Ataşehir Örgütü, tek listeyle gerçekleştirdiği kongresinde mevcut başkan Hakkı Altınkaynak’la ‘yola devam’ dedi. Zübeyde Hanım Öğretmenevi’ndeki kongreye; CHP Genel Başkan Yardımcısı, Yakup Akkaya, İstanbul Milletvekilleri Gamze Akkuş İlgezdi, Oğus Kaan Salıcı, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları Abdullah Der, Hüseyin Hışman, İlhami Yılmaz ve Kalender Özdemir, çevre ilçe başkan ve yöneticileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, delegeler ve partililer katıldı.

CHP  Atasehir kongresi Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başlayan kongrenin açılış konuşmasını Başkan Altınkaynak yaptı. Birlik ve beraberlik mesajları veren Altınkaynak; “Cumhuriyet Halk Partisi; devrimler ve aydınlık Türkiye demektir. Cumhuriyet Halk Partili olmak; devrimci olmak, değişime cesaret edebilmek ve değiştirebilmek demektir. Çağ değiştirecek güce ve devrim yapacak iradeye sahip olmak demektir. Bu devrimci ruh, Türkiye’ye yeni bir ufuk, Türk halkına ise yeni bir umut kazandıracaktır. Buna yürekten inanıyorum” dedi. CHP Ataşehir örgütü olarak 2008 yılından bugüne verdikleri mücadeleyi bütünlük içinde sürdürdüklerini kaydeden Başkan Altınkaynak; “Partimizin bayrağını her geçen gün yukarılara yaşıyoruz” dedi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi de kongrede yaptığı konuşmasında yerel yönetim olarak yaptıkları çalışmalara değindi. Mahallelerin imar planları, ve son dönemde kendisi hakkında medyada çıkan iddialar ve CHP kurultayına dair açıklamalarda bulunan Başkan İlgezdi, kurultay öncesi, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na da destek mesajı verdi.

Kongre sonunda ise tek listeyle yapılan başkanlık seçimi vardı. Tüm delegelerin oyunu alan Başkan Hakkı Altınkaynak güven tazeledi. Altınkaynak, yaptığı teşekkür konuşmasında; “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da protokol ilçe başkanı olmadım ve olmayacağım da. Her zaman halkın içinde sokaklarda olmaya, yeni yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Yapılan seçim sonunda ;Hakkı Altınkaynak başkanlığındaki CHP Ataşehir İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu:

Ali Naki Efe, Ali Yiğin, Alican Aykaç, Büşra Kaya, Cafer Çağrıtekinci, Celal Yalçın, Ertuğrul Baysal, Hatice Işık, Kamil Yavuz, Mahir Ünal, Musa Şengül, Şehriban Ekmekçi, Tülay Uçar, Yasemin Çuhadar, Yılmaz Topuz, Yusuf Demir

Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri:
Adnan Demir, Aytekin Şahin, Zeynep Ezgi Üzüm, Bahar Gökçeler, Ulviye Yalpi, Karabey ömür, Şennur Elementçi, Süreyya Akar, Genco Altay, Sevim Erdem, Süleyman Seyithanoğlu, Hasan Demir, Hüseyin Akın, Erol Tepebaşı, Arif Yıldırım, Hamza Azmaz

İl delegeleri ise şu isimlerden oluştu;
Akif Keçeli, Ali Rıza Yıldırım, Aykut Yalçın, Celal Dinçer, Dursun Akkuş, Erol Coşkun, Ersin Şahin, Hakkı Altınkaynak, Haydar Saraçoğlu, İsmail Tan, Kemal Yılmaz, Muammer Ayvalı, Murat Günel, Musa Ervüs, Mustafa Karaoğlu, Süleyman Ateş, Şahap Güven, Tarık Polat, Turan Aykanat, Türkmen Akkaya, Vedat Akyol, Zeynel Özdemir




Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2015, 09:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER