CHP Ataşehir Aday Adayı Beytullah Doğnay Ofis Açtı

CHP Ataşehir Belediye Başkan ada adaylarından Beytullah Doğanay Küçükbakkalköy’de irtibat ofisinin açılışını yaptı.

CHP Ataşehir Aday Adayı Beytullah Doğnay Ofis Açtı
CHP Ataşehir Aday Adayı Beytullah Doğnay Ofis Açtı
Recep Kenan/Ataşehirweb.com

CHP Ataşehir Belediye Başkan ada adaylarından Beytullah Doğanay Küçükbakkalköy’de irtibat ofisinin açılışını yaptı.

Ataşehir’de 6 Belediye Başkanı aday adayı bulunan Cumhuriyet Halk Partisi mensubu aday adayları irtibat bürosu açmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bir başka CHP aday adayı Sefa Sarısoy’da ofis açılışını yapmıştı.

Küçükbakkalköy Acıbadem Üniversitesi karşısında bulunan ofisin açılışına binlerle ifade edilebilecek coşkulu bir kalabalıkla birlikte; eski CHP İstanbul İl Başkanı Ali Özcan, Ataşehir Belediye Meclis Üyesi ve CHP Ataşehir Belediye Başkan Aday Adayı Zafer Nuhoğlu, Ataşehir eski CHP İlçe Başkanı Kaya Uluyılmaz, bazı STK ve dernek başkan ve yöneticileri ile birlikte Ataşehirliler ve Beytullah Doğanay’ın destekçileri katıldı.

GÜN SAVAŞA HAYIR DEME GÜNÜDÜR

“Gün savaşa hayır deme günüdür. Suriye’de Kardeş kanını oluk oluk akıtan AKP’ye dur deme günüdür. Gün AKP’yi İstanbul’dan söküp atma günüdür. Diren İstanbul! Yalnız değilsin…”sözleri ile coşkulu konuşmasına başlayan Ataşehir Belediye Meclis Üyesi ve CHP Ataşehir Belediye Başkan Aday Adayı Zafer Nuhoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi’nden ne alırım diyenlerle değil de CHP’ye ne veririm diyenlerle yol yürüyeceklerini söyledi. 

Zafer Nuhoğlu konuşmasına,” Çare ne sarı güldür ne kırmızı güldür ne de beyaz güldür. Çare Mustafa Kemal’dir. Çare Cumhuriyet Halk Partisi’nin emekçileridir. Çare ezilen halk kitleleridir. Çare Gazi’nin yoludur… Gezi’nin yoludur… Çare ‘CHP’nin Altı Oku’dur. Sözleri ile devem ettikten sonra sözlerini;”Yaşasın sosyal demokrasi. Yaşasın cumhuriyet. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti, Yaşasın tam bağımsız Türkiye… Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi…”sloganları ile tamamladı.

Sunucunu, Nazım Hikmet Ran’a ait olan;
Akrep gibisin kardeşim, 
korkak bir karanlık içindesin akrep gibi. 
Serçe gibisin kardeşim, 
serçenin telaşı içindesin. 
Midye gibisin kardeşim, 
midye gibi kapalı, rahat. 
Ve sönmüş bir yanardağ ağzı gibi korkunçsun, kardeşim. 
Bir değil, 
beş değil, 
yüz milyonlarlasın maalesef. 
Koyun gibisin kardeşim, 
gocuklu celep kaldırınca sopasını 
sürüye katılıverirsin hemen 
ve âdeta mağrur, koşarsın salhaneye. 
Dünyanın en tuhaf mahlukusun yani, 
hani şu derya içre olup 
deryayı bilmiyen balıktan da tuhaf. 
Ve bu dünyada, bu zulüm 
senin sayende. 
Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eğer 
ve hâlâ şarabımızı vermek için üzüm gibi eziliyorsak 
kabahat senin, 
— demeğe de dilim varmıyor ama — 
kabahatın çoğu senin, canım kardeşim!  

Şiirni okumasından sonra, ‘İyi Biri’ sloganıyla kürsüye davet edilen Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir Belediye Başkan Ada Adayı Beytullah Doğanay,  “Avcılar aslanları avlamakla övüneceklerdir. Ta ki Aslanlar tarihlerine sahip çıkana kadar. Burada aslanına sahip çıkan, tarihine sahip çıkan binlerce insan görüyorum. Hoş geldiniz… şeref verdiniz…” sözleri ile başladı konuşmasına.  

YOLUMUZUN DOĞRU, YÜKÜMÜZÜN AĞIR, SORUMLULUĞUMUZUN BÜYÜK

“Yolumuzun doğru, yükümüzün ağır, sorumluluğumuzun büyük olduğunu biliyorum. Neyi hedeflediğimizi,  Nereye koştuğumuzu biliyorum. Çok zor ve meşakkatli bir yoldan geçtiğimizi biliyorum.”diye sözlerine devam eden Beytullah Doğanay, “Kırmadan, dökmeden,  ayrıştırmadan ötekileştirmeden, dışlamadan, yok saymadan, bizleri ortaklaştıran değerlerimizden ödün vermeden; sahiplenme duygusuyla örgütümüzle kucaklaşmaya, halkımızla örtüşmeye hazırız. Gülüşümüzle, yürüyüşümüzle, dokunuşumuzla, özverimizle sabrımızla örgütümüzün gönlünü fethetmeye hazırız. Bazen susmak gerekiyor. Susmak, sabır teslimiyet değildir. Duruşun, azmin, kararlılığın ta kendisidir. Kimsenin başarısını gölgelemeden, onu bir kazanım kabul ederek; daha iyisini yapacaklarımızı anlatıyoruz. Vizyonumuzu, misyonumuzu ortaya koyuyoruz. Bunun demokratik bir yarış olduğunu ve demokrasiye inandığımızı belirtiyoruz. Bu anlayışla; yarınlarda hangi arkadaşımız adaylaşırsa hemen yanı başında durmaya hazırız. Biz ağabeylerimizden, büyüklerimizden böyle gördük. Olması gereken de bu. Tahakküme, baskıya sizler son vereceksiniz. Biz de çıkıp adaylığın açıklandığı noktada ona destek olacağız. Biz Cumhuriyet Halk Partisi’yiz. Biz sosyal demokratız. Tabii ki tavrımızı koyacağız. Bu bizim demokrasiyi içselleştirdiğimizi gösterir. Düğünlerde halay olacağız, cenazede gözyaşı. Cem evinde semah, Camii de cemaat olacağız.  Ataşehirlinin sevincinde, kederinde, üzüntüsünde onlara ortak olacağız.  

ÖN SEÇİM YAPAMIYORSANIZ İŞTE ÖRGÜT…



Cumhuriyet Halk Partilileri Ataşehir’de coşkulu ve kalabalık görmekten memnuniyetini dile getirerek söze başlayan; CHP eski İstanbul İl Başkanı Ali Özcan, bu kalabalığı toplayan aday adayına teşekkür ettiğini ona güvendiğini söyleyerek; “Partinin adayı olmaz, partililerin adayı olur. Ve onları yarıştırırsınız. O yarıştan çıkan adayımız adaylık mevkiine sahip çıkar. Ön seçim yapamıyor musunuz?  İşte örgüt… İşte partinin ana omurgası. Bunlara soracaksınız. Yoksa menfaatle satın alınmış yazılı ya da görsel basını da öne koyarak promosyon ve şovla anket yaptırılarak aday olunmaz. Aday olunsa da biz geçit vermeyeceğiz arkadaşlar.  

Konuşmalardan sonra Ali Özcan ve Beytullah Doğanay kurdeleyi keserek irtibat ofisini açtılar.







Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2013, 21:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109