Battal İlgezdi ‘Ataşehir’e Hoş geldin 2014!’

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi 2013 yılının son gününde yepyeni projeleri hayata geçirmek arzusunda olduğunu ifade ettiği yeni yıl mesajı yayınladı.

Battal İlgezdi ‘Ataşehir’e Hoş geldin 2014!’
Battal İlgezdi ‘Ataşehir’e Hoş geldin 2014!’

Recep Kenan/Ataşehirweb.com

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi 2013 yılının son gününde yepyeni projeleri hayata geçirmek arzusunda olduğunu ifade ettiği yeni yıl mesajı yayınladı.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin Ataşehir Belediyesi resmi sitesinde yayınlanan; sosyal belediyecilik anlayışının vurgulandığı, beraberlik ve dayanışma duygusuyla her zorluğun üstesinden gelinebileceği, sevgi, saygı ve sorumluluk duygularının ifade edildiği “Yeni Yıl Mesajı” şöyle;

Ataşehir’e hoşgeldin 2014!

Hepimiz seni yeni umutlarla ve dileklerle karşılıyoruz…

Yeni bir yıl yeni başlangıçlar, taze umutlar demek. 2013’ü tüm zorluklarına rağmen büyük kazanımlarla uğurladık. Herşeyden önemlisi, umudumuzu hiçbir zaman yitirmememiz ve kazanmak için mücadele etmemiz gerektiğini öğrendik. Ne mutlu bize ki, millet olarak beraberlik ve dayanışma duygusuyla her zorluğun üstesinden gelebiliyoruz. İnsana, canlılara ve doğaya duyduğumuz sevgi, saygı ve sorumluluk duygusu, bizleri her koşulda bir araya getirecek ve kenetlenmemizi sağlayacak kadar güçlü…

Yaşamanın büyük bir nimet ve aynı zamanda sorumluluk olduğuna inanıyorum. Doğduğumuz andan itibaren önce kendimize, sonra başkalarına özen göstermek asli görevimiz. Birbirinden farklı sosyal dokuya sahip 17 mahalleden oluşan, nüfusu 400 bine yaklaşan Ataşehir gibi büyük ve önemli bir ilçenin belediye başkanı olarak, ben de her gün üzerime düşen sorumlulukları yerine getirme gayreti içindeyim.

Ataşehir ilçesinin ilk belediye başkanı olarak göreve geldiğimde, yıllarca hiç hizmet götürülmemiş mahallelerde yaşam kalitesini yükseltme sözü vermiştim. Beş yıla yaklaşan süre içinde bir belediyenin yapmakla yükümlü olduğu tüm hizmetleri yerine getirirken, sosyal belediyecilik anlayışımız doğrultusunda ihtiyacı olan tüm vatandaşlarımızla yakın temasta olarak onların sorunlarına çözüm bulduk, vatandaşlarımızın sorunları sorunumuz, dertleri derdimiz oldu. Sevinçleriyle gönendik, mutluluklarıyla daha da umutlandık.

Ataşehir’in İstanbul’un örnek ilçesi olduğunu bilmek beni ve tüm çalışma arkadaşlarımı daha da heyecanlandırıyor. Yaptıklarımızla yetinemiyor, daha da fazlasını yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz.

Yeni yılda yepyeni bir dönemin kapısının açılacağına inanıyorum… 2014’te Ataşehir’e hizmet etmek yine en büyük dileğim. Tamamlanan ve tamamlanmak üzere olan projelerimizin yanısıra yine belediye hizmetleri alanında fark yaratacak yepyeni projeleri hayata geçirmek arzusundayız.

2014’ün hepimize sağlık, mutluluk ve esenlikler getirmesini diliyorum.

Sevgi ve saygılarımla,

 Battal İLGEZDİ

 ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2013, 13:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER