Zekeriya Açıkgöz, ÇANDEF Genel Başkanlığı’na adaylığını açıkladı.

28 Şubat 2016 tarihinde yapılacak olan İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Kurulu öncesi Genel Başkan Zekeriya Açıkgöz’den beklenen açıklama geldi.

Zekeriya Açıkgöz, ÇANDEF Genel Başkanlığı’na adaylığını açıkladı.
Zekeriya Açıkgöz, ÇANDEF Genel Başkanlığı’na adaylığını açıkladı.

28 Şubat 2016 tarihinde yapılacak olan İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Kurulu öncesi Genel Başkan Zekeriya Açıkgöz’den beklenen açıklama geldi.
(ÇANDEF) Tüzüğü gereği, Şubat ayı içerisinde yapılması öngörülen ve 28 Şubat 2016 olarak ilan edilen İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu Genel Kurulu öncesi halen genel başkanlık görevini yürüten Zekeriya Açıkgöz, ÇANDEF Genel Başkanlığı’na tekrar aday olduğunu açıkladı.

ÇANDEF GENEL BAŞKANI ZEKERİYA AÇIKGÖZ “DURMAK YOK HİZMETE DEVAM” DEDİ.
İstişareye son derece önem verdiğini kaydeden Başkan Zekeriya Açıkgöz yaptığı açıklamada; “Federasyonumuzu oluşturan ana unsurlardan; Birlik başkanlarımız, Yönetim Kurulu üyelerimiz, Yüksek İstişare Kurulu Üyelerimiz, Çankırı’nın önde gelen isimleri, dernek başkanlarımız ve yönetim kurulu üyeleri, Çankırı STK temsilcileri ile yaptığım istişareler sonucunda bu dönem tekrar aday olmaya karar verdim” diye konuştu.
Şubat ayında yapılacak 6.olağan genel kurul ile İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerinin belirleneceği Genel Kurul öncesi “Durmak Yok, Yeni Dönemde de Yola Devam!” sloganı ile tekrar ÇANDEF Genel Başkanlığına adaylığını açıklayan Başkan Zekeriya Açıkgöz önceki dönem için teşekkür ederek; “23 Şubat 2014 tarihinde büyük bir coşku ile gerçekleştirdiğimiz Olağan Genel Kurulumuzda şahsıma ve yönetim kurulu üyelerimize güven ve desteklerinden dolayı; tüm İl, İlçe ve Köy Dernek Başkanı ve yönetim kurulu üyelerimize, siyaset – bürokrasi ve iş dünyasındaki değerli hemşehrilerimize, bizleri bu göreve seçen saygıdeğer delegelerimize sonsuz teşekkür ediyorum, bu süre içinde bize olan güvenlerine layık olmaya çalıştık ve çok zor şartlarda devraldığımız Federasyonun çıtasını daha da yükseklere çıkardığımız herkesin malumudur.” dedi.

İSTANBUL’DAKİ ÇANKIRILILARIN GÜCÜNÜN VE POTANSİYELİNİN FARKINDA OLALIM
İstanbul’daki Çankırılıların gücünün ve potansiyelinin farkında olarak ellerini taşın altına koymaları gerektiğine işaret eden İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı ve yeni dönem Genel Başkan Adayı Zekeriya Açıkgöz;ÇANDEF Yönetimi olarak; ekonomik, sosyal, siyasal, kültürel, sanatsal, eğitim-öğretim ve dini alanda yapabileceğimiz çok fazla işlerin olduğu bilinciyle hareket ederek; birlik ve beraberlik içinde Çankırımız ve Çankırı insanının sosyalleşmesine, ekonomik kalkınmasına, siyasal alanda daha fazla söz sahibi olmasına, kültürel değerlerimizin yaşatılmasına ve gelecek nesillere tam ve doğru bir şekilde aktarılmasına, geleceğimizin şekillenmesinde en önemli pay sahibi olan kadınlarımıza ve gençlerimize yönelik önemli projelerin hayata geçirilmesine, FEDERASYONUMUZUN VE DERNEKLERİMİZİN KURUMSALLAŞMASINA, DAHA ETKİN VE VERİMLİ ÇALIŞMASINA YÖNELİK çalışmalar yapacağız.



Bu çalışmalarımızda; dün olduğu gibi bundan sonra da, her daim siz hemşerilerimizin desteklerinizi bekliyoruz” ifadeleriyle adaylığını açılayarak, Çankırılılardan destek beklediğini kaydetti.


ZEKERİYA AÇIKGÖZ KİMDİR



1969 yılında Çankırı ılgaz ilçesinde doğdu, ilk ve orta öğrenimini Kartal'da Liseyi Pendik İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Daha sonra A. Üniversitesi İşletme Fakültesi-İşletme Bölümünden mezun oldu. Yüksek lisans ( Master ) öğrenimini ise İstanbul aydın Üniversitesi İşletme Anabilim Dalı İdareler ve Yerinde yönetim Bilim Dalında dönem birincisi olarak tamamladı. Memuriyet hayatına 1992 yılında Sültanbeyli belediyesi'nde başladı. Yaklaşık 15  yıl Personel ve Eğitim Müdürü, Müfettiş, özel kalem müdürü olarak görev yaptı. 21 Ağustos 2006 tarihinde İstanbul Valiliği - İl özel idaresi Yazı İşleri Müdürü kadrosuna naklen atandı. 2007 yılında iç Denetci kadrosuna atandıve halen bu görevini sürdürmektedir.



A-1 A-2 Düzeyi Kamu İç denetçi Sertifika sahibidir. Ayrıca Kurucusu ve Üyesi olduğu Birçok sivil toplum kuruluşunda genel başkan, genel sekreter, genel başkan yardımcısı ve yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmakta olan ZEKERİYA AÇIKGÖZ'ün belediye ve il özel idarelerine yönelik yayınlanmış iki adet kitabı ile çeşitligazete ve dergilerde yayınlanmış birçok makalesi bulunmaktadır. İngilizce ve orta derecede Arapça bilen Zekeriya AÇIKGÖZ Evli ve 2 çocuk babasıdır.





GÖREV ALDIĞI VE YÖNETİCİLİK YAPTIĞI SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI



İstanbul Çankırı dernekler Federasyonu Genel Başkanı 2013 Devam Ediyor

İstanbul Çankırı dernekler Federasyonu Genel Sekreteri 2012 - 2013

Tarih Bilincinde Buluşanlar DerneğiGenel Başkan Yardımcısı 2012 Devam Ediyor

Tarih Bilincinde Buluşanlar Derneği Genel Sekreteri 2007 - 2012

Sultanbeyli Belediye Spor Klübü - Yönetim Kurulu Üyesi 2003 - 2008

Önder İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Üyesi 2011 - Devam Ediyor

Kamu İç Denetçileri Derneği - Üye 2012 - Devam Ediyor

Milli Gençlik Vakfı Sultanbeyli Şubesi - Yönetim Kurulu Üyesi - 1193 - 1198

İstanbul Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Mütevelli Heyeti - 2012 - Devam Ediyor

BEM-BİR-SEN (Belediye ve İl Özel İdare Çalış. Birliği Sen.) Kurucular Kurulu Üyesi 1993



KATILDIĞI KURSLAR

Ak Parti Siyaset Akademisi 13. Dönem İstanbul 2.si - Türkiye 10.su - 2013

Müfettişlik Eğitimi -T.O.D.A.İ.E. 1996 - 1997

Hükümet ve Liderlik okulu -Bahçesaray Üniversitesi - 2004 - 2005

Siyaset akademisi Sertifika Proğramı - Bahçeşehir Üniversitesi - 2004 2005

Kamu İç Denetçiliği sertifikası Proğramı - Maliye Bakanlığı - 2007 2011

Kamu Yöneticiliği ve Müfettişlik Alanında Mesle İlgil, Birçok Kurs ve Seminer1992

İstanbul Aydın Üniversitesi'nde Yerel Yönetimlerle İlgili Part time ders vermektedir.


Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2016, 17:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER