Vahdettin Özcan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan Ramazan Bayramı mesajı yayınladı

Vahdettin Özcan’ın Ramazan Bayramı Mesajı
Vahdettin Özcan’ın Ramazan Bayramı Mesajı

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan Ramazan Bayramı mesajı yayınladı

Mübarek Ramazan ayının nimet ve ibadetlerini idrak ettiğimiz bir aylık süreden sonra yeni bir Ramazan Bayramı’na daha ulaşmış bulunmaktayız.

Bayramlar; milli ve dini duyguların yoğun olarak yaşandığı, kırgınlıkların ve dargınlıkların unutulduğu, karşılıklı sevgi ve saygının güçlendiği, hoşgörünün yaygınlaştığı, toplumda milli birlik şuurunun daha da kuvvetlendiği, mutluluk, dayanışma ve paylaşma günleridir.

Büyükleri hürmetle hatırlamanın, küçükleri içtenlikle sevmenin, her yaş ve düzeyde karşılıklı muhabbet yolları inşa etmenin sırrına bayramlarla birlikte erişilmektedir. Bizler, bayramların ruhunu, bayramların vesile kıldığı paylaşma ve kardeşlik duygularını uzun asırlar boyu içimize sindirmiş; bu atmosferi tüm yıla yaymış büyük bir medeniyetin temsilcileriyiz. Bu nedenle, vatandaşlarımızın zor durumda olan yardıma muhtaç insanlara, her zaman olduğu gibi bu bayramda da büyük bir hassasiyetle yardım elini uzatacaklarından şüphe duymuyorum.

Bu noktada üzerimize düşen görevleri yerine getirirken Çankırı Valisi olarak vatandaş odaklı hizmet anlayışından hareketle hizmetlerimizde daima “mutluluğu ve memnuniyeti” en yüksek noktaya çıkarmayı amaçladığımızı belirtmek isterim.

Eğitim, sağlık, güvenlik, sosyal yardımlaşma, tarım, sanayi, ulaşım, kırsal altyapı, kültür ve turizm gibi tüm hizmet ve yatırım alanlarında beklentileri noksansız karşılamaya ve İlimizi kalkındırmaya yönelik çalışmalarımız adım adım icra edilmektedir. Çankırı’mızın refahı ve mutluluğu için daha güçlü ve daha müreffeh bir Çankırı’nın inşa edilmesi, tüm vatandaşlarımızın hayat standartlarının en üst seviyeye yükseltilmesi için daha çok gayret gösterilmesi gerektiği inancındayım.

Bu düşüncelerle, bayramın gözyaşlarından uzak ve sevinçlerle kutlanabilmesi ümidiyle, vatandaşlarımızın trafik hareketlerinde dikkatli olmalarını bilhassa istirham ederken, başta Aziz Çankırılı hemşehrilerimiz ve ülkemizin dört bir köşesinde Çankırımızın kültürel değerlerini yaşayan ve yaşatan tüm Çankırılılar olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarında hizmet veren değerli mesai arkadaşlarımın, adli ve askeri erkânın, emniyet teşkilatının ve basın mensuplarının Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla tebrik eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Vahdettin ÖZCAN
Çankırı Valisi

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2014, 12:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER