Ümraniye Belediye Başkanı Hasan CAN ÇANKIRI’da Açılış Yaptı

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan CAN, Başkan Yardımcısı, ÇANDEF Başkanı Vahap YARTAŞ, Çandef Teşkilatlandırmadan sorumlu Başkan Yardımcısı ve Kurşunlu Dernekler Birliği Başkanı Mehmet Dereli, Hocahasan Köyü parkının açılışını yaptı.

 Ümraniye Belediye Başkanı Hasan CAN ÇANKIRI’da Açılış Yaptı

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan CAN ÇANKIRI’da Açılış Yaptı 

Recep Kenan/Atasehirweb.com

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan CAN, İl Meclis Üyesi Enver Kamış, Başkan Yardımcısı, ÇANDEF Başkanı Vahap YARTAŞ, Çandef Teşkilatlandırmadan sorumlu Başkan Yardımcısı, Kurşunlu Dernekler Birliği Başkanı Mehmet Dereli, başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı bir törenle Kurşunlu Hocahasan Köyü'nde yapımı tamalanan parkın açılışını yaptılar.  

Ümraniye Belediye Başkanı CAN’ın malzeme ve yapımında katkı verdiği Hocahasan Köyü parkının açılışı yapıldı.
Açılışta parka babasının adının verildiğini öğrenen Başkan Hasan CAN; çok duygulandığını ifade ederek “bundan haberim yoktu benim için sürpriz oldu” dedi.
Kurşunlu girişinde kalabalı bir karşılama ile birlikte; Hocahasan köyünün düzenlediği, Devrez kenarında kahvaltı organizasyonu sonrası köy içinde yapılan parkın açlışında konuşan Ümraniye Belediye başkanı Hasan CAN sözlerine şöyle devam etti;

Ümraniye’de akrabalarımdan daha yakın Çankırılı tanıdıklarım var. Dolayısı ile kendimi Çankırılı olarak gördüğümü söyleyebilirim.
    
Açılışını yaptığımız bu parkın yapılışına katkılarımız oldu. Görüyorum ki hala bazı eksikleri var. Tespit ettiğimiz bu eksiklerin giderilmesinde üzerimize düşeni yapacağımızın sözünü veriyoruz.

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2012, 12:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER