MHP'li Çankırılılar Kahvaltı'da Buluştu

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu Siyasi İşler Komisyonunun MHP li üyelerinin Pazar sabahı düzenlediği kahvaltılı toplantıda İstanbul Anadolu Yakasında yaşayan Çankırılı Ülkücüler, Ataşehir Öğretmen evinde bir araya geldiler.

MHP'li Çankırılılar Kahvaltı'da Buluştu

Çankırı Dernekleri Federasyonu bünyesinde kurulan Siyasi işler komisyonunca yapılan bu faaliyete Federasyon Genel Başkanı Ömer Lütfi Özenç , MHP Çankırı İl Başkanı Ali Acıbunar, 23.Dönem MHP Çankırı Milletvekili Ahmet Bukan, 21.dönem MHP Çankırı Milletvekili İrfan Keleş, Kamu-Sen Çankırı İl Başkanı Metin Memiş, Çerkeş Belediye Başkanı Şükrü Tarhan, Çavundur Belediye Başkanı Bayram Yukarıdere, Çankırı Ülkü Ocakları eski başkanı Resul Kaya, İstanbul Eski İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Erdem Karakoç katıldı.

MHP Teşkilatlarının değişik kademelerinde görev yapmış ve halen görev yapan Çankırılı Ülkücüleri bir araya getirip tanıştırmak ve siyaset dışı kalmış olanları da tekrar siyasete girmelerini sağlamak amacıyla yapılan toplantıda; oluşturulan divan da Ömer Bezci, Recep Karaot, Hakan Arıkaya, Hasan Benli yer aldı. Toplantının açılış konuşmasını Ömer Bezci yaptı.

Şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra Eski MHP Fatih İlçe Başkanı Hasan Benli, Çankırı tarihini ve Çankırı’nın Türk Milliyetçiliğindeki önemini anlatan bir konuşma yaptı.

Daha sonra sırasıyla Ömer Lütfi Özenç , Ahmet Bukan, İrfan Keleş, Şükrü Tarhan birer konuşma yaptılar.

Çankırı'lı Ülkücülerin İstanbul 1.bölgede düzenledikleri kahvaltılı toplantıya, MHP teşkilatları ve Ülkü Ocaklarında görev yapmış ve halen görev yapmakta olan 300 kişi katıldı.

Toplantı, Çandef Siyasi İşler Komisyonu üyesi Recep Karaot’un konuşmasıyla son buldu.

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER