İstanbul Sancaktepe'den Başkan Dinç’e Ziyaret

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, İstanbul - Sancaktepe’den gelen hemşerilerini ve konuklarını ağırladı.

İstanbul Sancaktepe'den Başkan Dinç’e Ziyaret
Hemşerilerinden Başkan Dinç’e Ziyaret

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, İstanbul - Sancaktepe’den gelen hemşerilerini ve konuklarını ağırladı.

Başkan Dinç, hemşerileri AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir ile Sancaktepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü Yüksel Çelik beraberinde Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve AK Parti Sancaktepe İlçe Başkan Yardımcısı Hikmet Yazı ile makamda bir araya geldi.

Çankırı ve belediye çalışmaları hakkında bilgi alan konuklar, Başkan Dinç eşliğinde Çankırı Kalesi, Tuz Mağarası, Buğday Pazarı (Hazımiye) ve Çivitçioğlu Medreseleri, Tarihi Çamaşırhane, Dr.Rıfkı Çankırı Araştırmaları Merkezini gezdi. Sancaktepe’de de tarihi mekânlarla ilgili çalışmalar yaptıklarını belirten misafirler, Buğday Pazarı (Hazımiye) Medresesi ile Tarihi Çamaşırhane’nin tarihi değerinin korunmasının yanı sıra halkın kullanımına açılarak yaşayan mekânlar haline getirilmesinden çok etkilendiklerini ifade etti. Çankırı’ya ilk defa gelen Sancaktepeli konuklar, Tuz Mağarası’nı ve Belediyenin Uçak Kütüphane çalışmasını da çok farklı buldu.

Çankırı’yı tarihi ve kültürel açıdan inceleme fırsatı bulan konuklar, akşam saatlerinde Kutlu Doğum programına ve yaran gösterisine de katıldı.

Dinç, konuklarına yöresel hediyeler vererek, aileleriyle birlikte Çankırı’ya tekrar davet etti.

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA






Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2015, 16:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER