İstanbul Çerkeş Dernekler Birliği'nin, Çerkeş ziyareti

İstanbul Çerkeş Dernekler Birliği Başkanı Erol Tepebaşı ve Üyeleri Çerkeş'de Ziyaretlerde bulundular

İstanbul Çerkeş Dernekler Birliği'nin, Çerkeş ziyareti
İstanbul Çerkeş Dernekler Birliği, ÇANDEF bünyesinde  olup İstanbul'da faaliyet gösteren  İstanbul'da ikamet eden Çerkeş'lilere  hizmet vermeyi prensip edinmiş bir birliktir. 

Çerkeş Dernekler Birliği Başkanı Sn. Erol TEPEBAŞI ve Yönetmi, Çerkeş Kaymakamı, Çerkeş Belediye Başkanı, Saçak Belediye Başkanı, İstanbul Feshanede Düzenlenen Çankırı Tanıtım Günlerinde verdikleri destekden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundular. ve kendilerine birer plaket tektim ettiler.

Çerkeş Kaymakamı Cengiz ÜNSAL, Yaptığı konuşmada Derneğimiz bizleri istanbulda en iyi şekilde temsil ediyor, sizlerin yapacağı her tür etkinliklerde yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum dedi.

Çerkeş Belediye Başkanı Şükrü TARHAN Yaptığı konuşmada İstanbul Feshane Çankırı tanıtım gümlerinde derneğiniz, Başkan ve Yönetim Kurulu Bizleri yalnız bırakmadığınız için Başta Dernek Başkanı Erol TEPEBAŞI ve yönetimine teşekür ediyoruz dedi.

Saçak Belediye Başkanı Hamza İNKAYA Yaptığı konuşmada Dernekciliğin nekadar faydalı olduğunu anlattı, Çankırının birçok beldesi kapanırken bizim beldemiz kapanmadıysa bu başarı Derekciliğin derneğin başarısıdır dedi.

Çerkeş Dernekler Birliği Başkanı Erol TEPEBAŞI, Yönetim Kurulu Üyeleri Samet ÖZDEMİR, Recep KARAOT, Önder TOZAN, Serdar DAĞISTAN, Hüseyin ÖNCEL'onuruna verilen  yemekte bol bol sohbeet ettiler.

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2012, 16:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER