İstanbul Çankırı Kadınları Derneği'nin Muhteşem Gecesi

İstanbul Çankırı Kadınları derneği 1. yıl kutlamalarını Sultangazi Duygu Düğün salonunda muhteşem bir geceyle kutladı.

İstanbul Çankırı Kadınları Derneği'nin Muhteşem Gecesi
İstanbul Çankırı Kadınları Derneği 1. Yılını Muhteşem Geceyle Kutladı

Çankırılılar arasında  birlik ve beraberliğin sağlanması adına 1. yıl kutlamalarını gerçekleştiren İstanbul Çankırı Kadınları Derneği duygu düğün salonunda muhteşem bir geceye imza attı. Radyo 7’nin başarılı program yapımcısı Umut Öztürk’ün sunumunu yaptığı muhteşem gecede, Çankırılı ses sanatçısı Sami Yalçın’da sahne alarak davetlilerin geç saatlere kadar güzel bir gece geçirmesini sağladı.

İstanbul Çankırı Kadınları derneği 1. yıl kutlamalarını Sultangazi Duygu Düğün salonunda muhteşem bir geceyle kutladı. Bu Muhteşem geceye Sultangazi Belediye başkanı Cahit Altunay, Belediye başkan yardımcıları Av. Hacı Orhan, Hakan Ceylan, AK Parti Sultangazi İlçe Başkan Yardımcısı Suzan Dağlar Civan, Ak Parti Sultangazi Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen, Türk Kızılayı Sultangazi Şube Müdürü Gülçin Mete, İstanbul Çankırı Kadınları Derneği İstanbul İlçe Başkanları, Çankırı Federasyonu İstanbul 2. Bölge Başkanı Özcan Çam, Çankırı Spor Taraftarlar Derneği Başkanı Müsellim Koca ve çok sayıda Çankırılı kadınlar katıldı.
 
Çankırılılar arasında ki birlik ve beraberliğin sağlanması adına 1. yıl kutlamalarını gerçekleştiren İstanbul Çankırı Kadınları Derneği duygu düğün salonunda muhteşem bir geceye imza attı. Radyo 7’nin başarılı program yapımcısı Umut Öztürk’ün sunumunu yaptığı muhteşem gecede, Çankırılı ses sanatçısı Sami Yalçın’da sahne alarak davetlilerin geç saatlere kadar güzel bir gece geçirmesini sağladı.
 
Gecenin açılış konuşmasını yapan Çankırı Kadınları Dernek başkanı Halise Akıcı yaptığı açılış konuşmasında, ”Derneğimizin birinci yıl dönümü münasebeti ile düzenlediğimiz bu gecede, hemşerilerimiz arasında ki birlik ve beraberliği güçlendirmek istedik” dedi.
 
Dernekleşmede kadınlarında artık söz sahibi olacağını ifade eden Başkan Akıcı, “Derneğimiz çatısı altında Çankırılı kadınlarımızı bir arada toplamaktan mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.
 
Başkan Akıcı, davetlilere hoş geldiniz dileklerinde bulunarak "doyasıya eğleneceğiniz bir gece olmasını diliyorum" dedi.
 
Başkan Halise Akıcının açılış konuşmasından sonra konuşan AK Parti Sultangazi İlçe başkan yardımcısı Suzan Dağlar Civan ve AK Parti Kadın Kolları başkanı Nurcan Öztürkmen bu güzel gecenin organizasyonluğunu yapan İstanbul Çankırı Kadınları derneğine teşekkürlerini sundu.
 
Konuşmaların ardından İstanbul Çankırı Kadınları Dernek başkanı Halise Akıcı, Derneğin İstanbul ilçe başkanlarına başarılı çalışmalarından dolayı plaket takdim etti.
 
Yoğun program akışına rağmen Çankırı Kadınları derneğinin düzenlediği geceye katılan Sultangazi Belediye başkanı Cahit Altunay Selamla konuşması yaptı. Başkan Altunay Yaptığı selamlama konuşmasında, İstanbul Çankırılı Kadınlar derneğinin düzenlemiş olduğu geceye katılabilmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.
 
Çankırılıların fahri başkanı da olan Sultangazi Belediye başkanı Cahit Altunay, Çankırılılara fahri başkan olmaktan gurur duyduğunuda sözlerine ekleyerek şöyle devam etti, ” Çankırı’yı sizlerin daveti ile gittik gezdik gördük. Çankırı’yı seviyoruz insanını gerçekten çok seviyoruz” dedi.

İstanbul Çankırı Kadınları derneğinin düzenlemiş olduğu muhteşem gece, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

onurhaber.com

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2013, 22:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER