İdris Güllüce Çankırı'da İftarını Şehit ve Gazi Aileleriyle Birlikte Açtı

22 Temmuz 2014 Salı günü ilimizi ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce iftarını Koç Otel’de şehit ve gazi aileleri ile birlikte açtı.

 İdris Güllüce Çankırı'da İftarını Şehit ve Gazi Aileleriyle Birlikte Açtı

 İdris Güllüce Çankırı'da İftarını Şehit ve Gazi Aileleriyle Birlikte Açtı

22 Temmuz 2014 Salı günü ilimizi ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı  İdris Güllüce iftarını Koç Otel’de şehit ve gazi aileleri ile birlikte açtı.

Çankırı Valiliği Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce düzenlenen iftar programına Çankırı Valisi Vahdettin Özcan ve eşi Leyla Özcan, Çankırı Milletvekilli Hüseyin Filiz, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı Baro Başkanı Av. Erkan Köroğlu, Çankırı Vali Yardımcısı Ahmet Atılkan, Çankırı Vali Yardımcısı Fatih Yılmaz, Çankırı  İl Jandarma Komutanı J. Alb. Şakir Uslu, Çankırı İl Emniyet Müdürü Cengiz Öztürk, Çankırı Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu ve daire müdürleri katıldı.

Programda bir konuşma yapan Sayın Valimiz Vahdettin Özcan, “Şimdiden Kadir Gecenizi ve bayramınızı tebrik ediyorum. Tüm şehitlerimize tekrardan Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Şehit ve Gazi aileleri ile birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirip Başbakanımız  Recep Tayip Erdoğan’ın selamını ileten Bakan Güllüce ise, “Şimdiden Kadir Gecenizi ve bayramınızı tebrik ediyorum.” dedi.

“Türkiye güçlü bir Türkiye oluyorsa şehitlerimizin ve gazilerimizin çabalarıyla oluyor” diye sözlerine devam eden Bakan Güllüce; “Allah kıyamete kadar bu vatanı vatan olarak kullanmayı nasip etsin. Anadolu denilen tek ülke Türkiye. Şehit analarına ne mutlu ki bu vatan sizin isminizle anılıyor. Şehit ailelerine, gazilerimize hürmetlerimi sunuyorum. Allah nur içinde yatırsın. Onlar sayesinde bu topraklardayız” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Sayın Valimiz Vahdettin Özcan, Sayın Bakanımız İdris Güllüce’ye tuz lamba ve Taş Mescit işlemeli tabak takdim etti.
Yapılan yemek duasının ardından beraberindekilerle birlikte Recep Tayyip Erdoğan Parkına hareket eden Bakan Güllüce burada vatandaşlarla sohbet etti.

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2014, 10:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER