İçişleri Bakanı Şahin Atkaracalar Gecesi'nde

Atkaracalar Derneği yararına geliri ile eğitim gören öğrencilere burs verilecek, İçişler Bakanı İdris Naim Şahin'in katıldığı gece düzenlendi.

İçişleri Bakanı Şahin Atkaracalar Gecesi'nde

Recep Kenan/Ataşehirweb

İçişleri Bakanı İdris Naim ŞAHİN Atkaracalar Gecesi'ne katıldı.

Atkaracalar Derneği yararına düzenlenen gece, İçişleri Bakanı İdris Naim ŞAHİN'in katılımı ile gerçekleşti.

Katılımın yüksek olduğu ve salonun dolduğu gözlenen, yemekli gece Ümraniye Salon Vals'te yapıldı.

İçişleri Bakanı İdris Naim ŞAHİN'in "Söz sahibine değil dinleyene bakmak lazım, has insanlarsınız, Atkaracalarlısınız, Çankırılısınız, Ankaralısınız, Türkiyelisiniz."diyerek başladı konuşmasına. "Eşim Atkaracalarlı, Çankırılı  dolayısı ile bende Çankırılıyım.
Ankara'dan Atkaracalara geldiğimde bir gece kalınca on gün dinlenmiş gibi oluyorum" diye tamaladı.

Geceye, İçişleri Bakanı İdris Naim ŞAHİN ile birlikte Çankırılı Eski İçişleri Bakanı Nevzat Ayaz da katıldı.



Konuşmacılardan; Çankırı vakfı Başkanı Eşref Harmandar "Bu dönem Çankırı dernekleri çok faal. Bir ay içinde birçok gece ve toplantı düzenlendi", ÇANDEF Başkanı Vahap YARTAŞ ise "Çankırı için deyim yerinde ise ölesiye çalışmalıyız. İstanbul'daki 300bin Çankırılıdan 30 binini toplayap siyasetçileri davet edelim ki kendimizi gösterelim. Bir olalım, birlik olalım" dediler.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can "Yaren Gecelerinde Çankırılılar öğretiyor edebi, hayayı ve saygıyı. Ümraniye'de çok Çankırılı hemşerim var. Bakanımız Ankara'dan özellikle geldi. Kendisi Atkaracalarlı, Eşi Atkaracalarlı olduğu için."diyerek Atkaracalarlılara seslendi.


Atkaracalar Dostluk ve Kaynaşma Gecesi'ne; İstanbul'un tek Çankırılı Milletvekili Kadir Gökmen ÖĞÜT, Çankırı Vakfı Başkanı Eşref HARMANDAR, Çankırı Federasyonu Başkanı Vahap YARTAŞ, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan CAN, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa KARA, Atkaracalar Belediye Başkanı Rıfat ALTINTOP, Atkaracalar Derneklerbirliği Başkanı Ersoy Işık, Atkaracalar Derneği başkanı ve diğer protokol mensupları ile birlikte çok sayıda Çankırılı katıldı.

Çankırı Atkaracalarlı Halk Müziği sanatçısı İsmail Işık, TRT THM Sanatçısı Zehra Ganioğlu ve Hüsamettin Subaşı'nın sahne aldığı
gecede Atkaracalar'dan gelen öğrenci gurubu yörenin folklor ve kültüründen örnekler verdi.

Dernek yararına düzenlenen gecenin geliri ile eğitim gören Atkaracalarlı öğrencilere burs verileceği ifade edildi.



Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2012, 23:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER