HÜSEYİN FİLİZ, “MİLLETİME GÜVENİYORUM”

Ak Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, son günlerde yaşanan il yönetimi tartışmalarından uzak olduğunu söyledi.

HÜSEYİN FİLİZ, “MİLLETİME GÜVENİYORUM”
HÜSEYİN FİLİZ, “MİLLETİME GÜVENİYORUM

 Ak Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, son günlerde yaşanan il yönetimi tartışmalarından uzak olduğunu söyledi.
 
2011 yılında aday olduğunda ne ilçe yönetimlerinde ne de il yönetiminde bir tane bile adamının olmadığına dikkat çeken Filiz, “Son günlerde yaşanan tüm tartışmaların dışındayım. Hatta il yönetim listesi belirlenirken il başkan adayımız Celal Bey bana, “İzniniz olursa Sizin kontenjanınızdan ağabeyiniz Kamil Filiz’i yönetime yazmak istiyorum” dedi. Kabul etmedim. Yalnızca Celal Beye, “Yönetiminize akrabalık ve ticari bağı olan kişileri almayın ki Milletin adamlarının önü açılsın” tavsiyesinde bulundum” diye konuştu.

Benim için milletim önemli, milletime güveniyorum diyen Filiz, yeni il yönetimine benim kontenjanımdan yazılan bir kişi bile yok “İlçe teşkilatlarında il teşkilatında adamım olsa ne olur? Olmasa ne olur? Önemli olan millete hizmettir. Millete hiçbir hizmet yapmadan il genelinde partimizin tüm teşkilatları benim belirlediğim adamlardan oluşsa neye yarar?” açıklamasında bulundu.
 
Çankırı Yakınkent OSB ve Orta’ya yapılması planlanan organize sanayi bölgelerine sanayici getirebilmek için çalışmalar yaptığını söyleyen Filiz, “Bir yandan organize sanayi bölgelerimize yatırımcı getirmek, bir yandan Sanayi Komisyonundaki çalışmalar, bir yandan da meclis çalışmalarımı aksatmamaya çalışıyorum. Şehrimizin tek sorunu sanayi değil ki. Tarım var, milli eğitim var, kültür-turizm var, sağlık var, ulaştırma var. Her talebimizin bakanlıklar nezdinde takipçisiyim. Diğer işlere ayıracak vaktim yok” dedi.

Hüseyin FİLİZ   
Ak Parti Çankırı Milletvekili
Sanayi, Ticaret, Enerji Tabii Kaynaklar
Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi



Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2015, 18:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER