Çerkeş Dernekler Birliği'nden Maltepe'de Regaip Kandili Kutlaması

Müslüman alemi için 'Üç Aylar'ın müjdeleyicisi olan 'Regaib Kandili' münasebetiyle Çerkeş Dernekler Birliği'nin daveti ile Çanakırılılar Mavievler'de buluştu.

     Çerkeş Dernekler Birliği'nden Maltepe'de Regaip Kandili Kutlaması

 
    Çerkeş Dernekler Birliği'nden Maltepe Mavievlerde'de Regaip Kandili Kutlaması

        Recep Kenan/Atasehirweb.com

    Müslüman alemi için 'Üç Aylar'ın müjdeleyicisi olan 'Regaib Kandili' münasebetiyle Çerkeş Dernekler Birliği'nin daveti ile Çanakırılılar Mavievler'de buluştu.

    Çerkeş Dernekler Birliği Başkanı Erol Tepebaşı'nın organizasyonu ile Maltepe Mavievler'de toplanan Çerkeş ve Çanıkırılılar, Regaip Kandili münasebetiyle Kuran dinleyip namaz kıldılar, dua ettiler. Okunan Kuran ve Mevlüt sonrasında, camiden çıkan cemaate Çerkeş Dernekler Birliği tarafından kandil simidi ve lokum dağıtıldı.

     RESİMLER İÇİN TIKLAYINIZ

    Müslümanlar için önemli gün ve gecelerle ramazan ayının da içinde bulunduğu üç ayların başlamasını müjdeleyen Regaip Kandili dolayısıyla, Çerkeşliler Maltepe Mavievler'de camiyi doldurdu.



    (ÇANDEF) Çankırı Dernekler Federasyonu Başkanı Vahap Yartaş'ın da katıldığı Regaip Kandili kutlamasında Çerkeşliler hemşerileri ile bir süre sohbet ettiler.

     'Regaip Kandili ve Üç Aylar' üzerine gelişen sohbette ÇANDEF Başkanı YARTAŞ; "Bu geceki gibi mübarek geceler birlik ve beraberliğimize vesile olsun. 'Üç Aylar'ın başlangıcı olan bu gecede birbirimze dua edelim, hayırlara vesile olmasını dileyelim. Sizler derneklerinize, derneklerinizde bize sahip çıksın. Bize sahip çıkın ki bizlerde size sahip çıkalım" dedi.  

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2012, 20:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER