ÇankırıValisi Vahdettin Özcan Makamını Öğrencilere Devretti

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, makamını Atatürk İlkokulu öğrencileri Osman Aslan, Ramazan Kavut ve Afganistan Uyruklu Parastoo Muharram Alı’ya bıraktı.

ÇankırıValisi Vahdettin Özcan Makamını Öğrencilere Devretti
ÇankırıValisi Vahdettin Özcan Makamını Öğrencilere Devretti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında 22 Nisan 2015 Çarşamba günü Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, makamını Atatürk İlkokulu öğrencileri Osman Aslan, Ramazan Kavut ve Afganistan Uyruklu Parastoo Muharram Alı’ya bıraktı.

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan konuşmasında; “Bugün Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın arifesi. Öncelikle tüm Çankırılıların ve Türk Milletinin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum. Bu bayramı bizlere ve çocuklara hediye eden Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü şükranla ve minnetle anıyorum. Şehitlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum. Çankırılılar adına bugün bizi ziyaret eden Atatürk İlkokulu öğrencileri Osman Aslan, Ramazan Kavut, Afganistan Uyruklu Parastoo Muharram Alı’ya ve Okul Müdürü Süheyla Balcı’ya teşekkür ediyorum.” dedi.

Vali koltuğuna oturan öğrenciler “Bu anlamlı günde bize makamını devrettiği için Sayın Valimize teşekkür ediyoruz. İlk defa böyle bir makamda yer alıyoruz.” diyerek mutluluklarını ifade etti.

Tüm çocukların Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, öğretmen ve öğrencilere hediyeler verdi.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2015, 10:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109