Çankırılı Öğrenciler Valilik Makamı’nda

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İlköğretim Okulu 4-D Sınıfı Öğrencileri İnsanlar ve Yönetim konusunu Valilik Makamında öğrendiler.

Çankırılı Öğrenciler Valilik Makamı’nda

Öğretmen Gülseren Albayrak, 4-D SınıfBaşkanı Fatma Nisa Biber ve on arkadaşı İnsanlar ve Yönetim konusunu yerinde öğrenmek için Valimiz Vahdettin Özcan’ı ziyaret ettiler. Sınıf Başkanı Biber, İnsanlar ve Yönetim konusunu işlediklerini,  Valimiz, Belediye Başkanımız ve Muhtarlarımızla görüşmeler yapacaklarını belirterek, kendilerini kabul ettikleri için Vali Özcan’a teşekkür etti.

Valilik Makamının görevleri, Vali olmak için gerekenler, Valimizin görev yaptığı yerler, Çankırı’nın sorunları, Yönetimde yaşanan zorluklar gibi birçok soruyu soran öğrencilere Vali Özcan, içtenlikle tüm sorularına cevap verdi, onlarla sohbet etti.

Vali Özcan, öğrencilere çok çalışmaları ve çok kitap okumaları tavsiyesinde bulunduktan sonra, “Her vazife kutsaldır, ülkemizi, bayrağımızı ve milletimizi sevin, annelerinizi ve babalarınızı dinleyin, başarı devamında mutlaka gelecektir” dedi.

Öğrencilere kitap, öğretmene de sınıf kitaplığı içinde kitap seti hediye etti, çeşitli ikramlarda bulundu.

Öğrenciler daha sonra Vali Beyin çalışma odası  ve toplantı odalarını gezdiler, Hükümet Konağında bulunan birimleri de gezen öğrenciler Valilikten ayrıldılar. 

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2012, 17:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER