Çankırılı Kadınlar Darülacezeli Anneleri Misafir ettti

Darülaceze'de yaşayan kadınlar; Anneler Günü etkinlikleri kapsamında, Çankırılılar Platformu Kadınlar Kolu üyelerinin misafiri oldu.

 Çankırılı Kadınlar Darülacezeli Anneleri Misafir ettti

Recep Kenan/Ataşehirweb.com
 
Çankırılı Kadınlar Darülacezeli Anneleri Misafir ettti

Darülaceze'de yaşayan kadınlar; Anneler Günü etkinlikleri kapsamında, Çankırılılar Platformu Kadınlar kolu üyelerinin misafiri oldu.

Çankırılılar Platformu yönetim Kurulu üyeleri; Siyasi İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet ERDOĞAN, Ar - Ge Başkanı  Hüseyin Çakır, İdari İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Doğan'dan oluşan komitenin desteği ile Çankırı Platformu Kadınlar Kolu'nun gerçekleştrdiği organizasyonda; Darülaceze'de yaşayan Kadınlar Çankırılılar Platfomu'nun Maltepe'deki merkezinde misafir edildi. 

 Çankırılılar Platformu Kadınlar Kolu Başkanı Şerife TOKYAY'ın ev sahipliği yaptığı ağırlamada Darülacezeli kadınların Anneler Günü'nü kutladı.

Kadınlar Kolu Başkanı Şerife TOKYAY Yaptığı konuşmada;"Biliyorsunuz bugün DARÜLACEZE 'den konuk ettiğimiz  annelerimiz ve hanım kardeşlerimiz bizim için çok değerli anneler.  Onlar bu toplantıda aramıza katılmakla büyük ve hayılı bir iş yaptığımıza inanıyorum. Peygamberimizin 'Cennet Anaların  Ayağının Altındadır' sözünü hatırltarak sizlerin ve tüm annelerin Anneler Günü'nü kutlar hepinize saygılar sunarım." dedi.

Daha önce Çankırılılar Platformu Kadınlar Kolu Başkanı Şerife TOKYAY başkanlığında bir gurup, Darülaceze'yi ziyaret ederek, Darlacezeli Annelere konuk olmuşlardı. 




Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2012, 18:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER