Çankırı Vakfı'na Mustafa Can Başkan seçildi.

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Olağan Genel Kurulu vakfın Aksaray’daki merkezinde yapıldı. Çankırı Vakfı başkanlığına Mustafa Can seçildi.

Çankırı Vakfı'na Mustafa Can Başkan seçildi.
 Çankırı Vakfı'na Mustafa Can Başkan seçildi.
 
Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Olağan Genel Kurulu vakfın Aksaray’daki merkezinde yapıldı.  Çankırı Vakfı başkanlığına Mustafa Can seçildi.


İstanbul Aksaray’daki merkezinde gerçekleşen ve nöbet değişiminin yaşandığı Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Olağan Genel Kurulu (Mütevelli Heyeti Toplantısı), Vakıf Başkanı’nın açılış ve divan başkanının oluşturulması ile başladı.

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Olağan Genel Kurulu Divan Başkanlığı’na önerilen İsmail Işık, üyeler; Eşref Harmandar ve Tuncer Özvar divan heyeti yönetiminde gerçekleştirildi.

Divanın oluşturulması sonrasında Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam eden Çankırı Vakfı Olağan Genel Kurulu Vakıf Başkanı Sami Soydal tarafından faaliyet raporu okundu.

Yönetim Kurulu üyeleri tarafından verilen Mütevelli Heyetine alınacak ve çıkarılacak üyeleri içeren teklif görüşülerek, teklifteki isimler tek tek oylanıp oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 8. Maddesinde yer alan; Genel Başkan, Yönetim ve Denetim kurulları asil ve Yönetim ve Denetim kurulları yedek üyelerin seçimine geçildi.

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Olağan Genel Kurulu (Mütevelli Heyeti Toplantısı)’nda yapılan seçimle belirlenen Mustafa Can başkanlığındaki yeni yönetim şu isimlerden oluştu.

Çankırı Vakfı Genel Başkanı:

MUSTAFA CAN

YÖNETİM KURULU (ASİL)

Alişan Danacı
Huriser Aşıcı
Bilal Abanik
İsmail Yüksel
Ethem Akkoç
İsmail Kılıçaslan
Mehmet Altıntop
Ali Karabalı


YÖNETİM KURULU (YEDEK)

Selçuk Baydar
Nuri Mert Can
Ömer Kandemir
Erol Bayram
Ziya Uzel


DENETİM KURULU (ASİL)

Hasan Sunar
Nuri Altay
Ömer Bezci


DENETİM KURULU (YEDEK)

Hüseyin Yartaş
Arif Öztürk
Bekir Özdemir



ÇANKIRI VAKFI BAŞKANI MUSTAFA CAN KİMDİR?

Olağan Genel Kuruluda Çankırı Vakfı Başkanlığına seçilen Mustafa Can 6 Ekim 1964 tarihinde Çankırı’nın Orta İlçesi Karaağaç Köyü’nde doğdu.

Orta öğrenimini Ankara’da Keçiören Fatih Sultan Mehmet Lisesi’nde tamamladı.

1988 yılında şimdiki adı İTÜ Denizcilik Yüksek Okulundan mezun oldu. 10 sene dünya denizlerinde çalıştı.

Bir süre Türk boğazlarında gemi trafik operatörlüğü yaptıktan sonra gemi acenteliği yapmaya başladı.

Kurduğu Transbosphor şirketinde yönetim kurulu başkanı olarak da görev yapan çok sayıda dernek ve vakıfta faal üyeliği olan Mustafa Can, evli ve 2 Çocuğu babası.




Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2018, 00:12

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER