Çankırı Tanıtım Günleri” renkli konukları ile tüm hızıyla devam ediyor.

Çankırı Tanıtım Günleri Feshanede tüm hızı ve değişik konukları ağırlamaya devam ediyor

Çankırı Tanıtım Günleri” renkli konukları ile tüm hızıyla devam ediyor.


Çankırı Tanıtım Günleri etkinliğine İstanbul Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Faik Yılmaz, Ünlü Yazar Sahrap Soysal, Oyuncu İsmail Filiz , İlahiyatçı-Yazar Ömer Döngeloğlu, LC  Waikiki Mağazaları Sahibi Vahap Küçük, Bedaş Genel Müdürü Başdanışmanı Abdullah Kaleşli, Ankara Çankırı Dernekler Federasyonu Başkanı Adem Can ve İzmir Çankırılılar Derneği’nden isimlerini sayamadığımız   birbirinden değerli çok sayıda konuğumuz Feshane’de Çankırılılarla bir arada oldu.   

Konuklar Valiliğimiz standında Sayın Valimizin konuğu olduktan sonra tüm stantları gezerek Çankırı’nın tüm değerlerini görme ve tatma fırsatı buldular.

Birbirinden güzel etkinliklerin devam ettiği Çankırı Tanıtım Günleri’nde bir taraftan gün boyu stantlarda yöresel ürünler ve el sanatları sergilenirken, diğer taraftan Çankırı Belediyesi, Çankırı Karatekin Üniversitesi etkinlikleri, Çankırı’nın ilk belgesel Romanı Hamuşan’ın tanıtımı, halk oyunları gösterileri ve yaran gösterileri sunularak Çankırı’ya özlem duyan Çankırılılara doyasıya Çankırı’yı hatırlama fırsatı sunuldu.

Etkinliklere katılan konuklar, Çankırı tanıtım günlerinin güzel bir şekilde hazırlandığını ve katılımın yüksek olduğunu gördüklerini ifade ettiler.

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA

 

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2012, 18:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER