Çankırı tanıtım günleri başlıyor

Çankırı Valiliği, Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) ve Çankırı Vakfı'nın ev sahipliğinde organize edilen, 27-30 Eylül 2012 tarihlerinde Feshane'de gerçekleştirilecek olan “Çankırı Tanıtım Günleri” başlıyor.

Çankırı tanıtım günleri başlıyor
Yarın (27 Eylül) sabah saat 9:30'da Çankırı'nın ileri gelenleri, (Çankırı Valisi, Çankırı Milletvekilleri, Çankırı Belediye Başkanı, Sivil Toplum Kuruluşlarının başkanları, bürokratlar, iş adamaları ve İstanbul'daki Çankırılılar) Taksim-İstiklal Caddesi'nde Galatasaray Lisesi'nin önünde buluşup Taksim Meydanı'na kadar “sessiz” bir ‘İstiklal Yürüyüşü' gerçekleştirecektir.

Yöresel Yâren Ekibi'nin de yer alacağı yaklaşık 3 bin kişinin katılımı beklenen yürüyüş süresince meşhur Çankırı Tuzu İstanbullulara dağıtacaklardır.

Taksim Meydanı'ndaki Atatürk Anıtına da tuzdan yapılmış çelenk konulacaktır. Saygı durusu ve İstiklal Marşının ardından Feshane'ye geçilecektir.

Feshane Çankırı Tanıtım Günleri'nin açılışı saat 11:30'da İç İşleri Bakanı İdris Naim Şahin, Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu,  Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Çankırı Milletvekili İdris Şahin, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç ile ilçe kaymakamlar, belediye başkanları, İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu Başkanı Vahap Yartaş sivil toplum kuruluş yöneticileri ve İstanbulluların katılımı ile gerçekleştirilecektir.

ÇANKIRI FESHANE FOTOLARI İÇİN TIKLA


Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2012, 22:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER