ÇANKIRI, ORTALI BAŞKANLAR ORTA’DA BİR ARAYA GELDİ

İstanbul Çandef Genel Başkan Yardımcısı ve Orta Dernekler Birliği Başkanı Mehmet GÜNEŞ çalışmaları dâhilinde 4 Nisan 2012 Çarşamba günü Çankırı / Orta ilçesine bir ziyaret gerçekleştirdi.

ÇANKIRI, ORTALI BAŞKANLAR ORTA’DA BİR ARAYA GELDİ
Gerçekleştirdiği ziyaret doğrultusunda Orta Belediye Başkanı Recep KOÇAK ile bir araya gelen Mehmet GÜNEŞ İstanbul’da yaşayan ortalı hemşerileri bir araya getirmek için yapacağı projeleri paylaşarak şu an ki mevcut yönetim ile bir ayaklarının orta ilçesinde olacağını, her program ve projede birlikte ilerleyeceklerini vurguladı.

ORTA DERNEKLER BİRLİĞİ İSTANBUL EKİBİ ÇALIŞMALARINA HIZ KATTI

Başkan Mehmet GÜNEŞ 7 Nisan 2012 cumartesi günü yönetim kurulu ile yapacağı toplantı öncesinde proje, kurumsal yapı ve faal bir çalışma ortamı için yapılan hazırlıkları ekibi ile gözden geçireceğini ve daha faal bir şekilde çalışmalarına devam edeceklerini, 14 Nisan cumartesi günü Anadolu Tv’de gerçekleşecek olan ‘’ Ortalılar Buluşuyor’’  adlı program ile ilgili analiz yapacaklarını ve bundan sonraki programların daha ciddi ve güçlü bir şekilde ilerleyeceğini vurguladı.

ORTALILARIN BİRLİĞİ GÜÇ VERECEK

5 Nisan 2012 Perşembe günü Orta Belediye Başkanı Recep KOÇAK ve ekibi ile Başkan Mehmet GÜNEŞ’İN toplantısına şu sözler yankılandı…

- Bizler Orta Dernekler Birliği olarak Bugüne kadar uğraşılan güç birliğini İstanbul’da sağlamak için çalışacağız. İzlediğimiz yol farklılık ve verimlilik veren çalışmalar ile doludur. Bizler Orta ilçemiz ile yürüyeceğiz. Daima birlik ve beraberlik kavramını Yeryüzünde yaşayan bütün ortalı hemşerilerimiz ile sağlayacağız.

Başkanların bir araya geldiği toplantıda önümüzde ki günlerde yapılacak olan program ve projeler hakkında konuşuldu.

MEHMET GÜNEŞ’DEN PROJE MÜJESİ

Orta Belediye Başkanı Recep KOÇAK’IN da katılacağı gecede Orta Dernekler Birliği Başkanı ve Çandef Genel Başkan Yardımcısı Mehmet GÜNEŞ Orta Dernekler Birliği Adına bir proje yaptıklarını ve ilk defa 14 Nisan gecesi hemşerileri ile paylaşacağını açıkladı.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2012, 14:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER