Çankırı Kent Konseyi Yeni Projelere “Merhaba” Dedi

Çankırı Belediyesi 4. Kat Toplantı Salonu’nda değerlendirme toplantısı için bir araya gelen Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri, toplantıda bu yıl içerisinde ilgili makamlara sunulmak üzere yeni projelere yer verdi.

Çankırı Kent Konseyi Yeni Projelere “Merhaba” Dedi
Çankırı Kent Konseyi Yeni Projelere “Merhaba” Dedi

Çankırı Kent Konseyi, 2015 yılının 4. toplantısında yeni projeleri değerlendirdi. Çankırı Belediyesi 4. Kat Toplantı Salonu’nda değerlendirme toplantısı için bir araya gelen Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri, toplantıda bu yıl içerisinde ilgili makamlara sunulmak üzere yeni projelere yer verdi. 

Toplantı gündeminde;   20 Nisan’da  ilimizde gerçekleştirilen Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) görüşmeleri de yer aldı. Projelerin doğru yönlendirilmesi, şehrin ihtiyaçlarını karşılaması ve diğer kurumların proje önerilerini desteklemesi açısından Kent Konseyi Genel Sekreteri Levent Şentürk tarafından  yapılan “KUZKA TR82 Bölge Altyapısının Geliştirilmesi” sunumu ile yürütme kurulu üyeleri bilgilendirildi.
Yeni projelerin sunulduğu toplantıda Yürütme Kurulu Üyeleri, kent ve kentli olma bilinci, şehir insanının toplumsal yaşama ayak uydurması, iletişim problemi, hemşerilik bilincinin geliştirilmesi ve kültürel zenginliğin yeni nesillere aktarılması konuları üzerinde fikir alışverişinde bulundu.

DERELLİ, “ ÇANKIRI İÇİN ORTAK AKIL VE İRADE İLE HAREKET EDİYORUZ”

Çankırı Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Derelli, Kent Konseyi’nin tüm çalışma komisyonlarının ortak akıl ve irade ile Çankırı’nın yaşam standartlarını yükseltmeye çalıştıklarını ifade etti. Kent Konseyi çatısı altında “şehir ve insan” ilişkisi göz ardı edilmeden birçok proje geliştirdiklerini belirten Derelli, Kent Konseyi’nin; şehrin sosyal, kültürel, turizm, ekonomi, sürdürülebilir kalkınma dinamiklerinin tartışıldığı ve önerilerin ortak akılla geliştirildiği demokratik bir yapı olduğunu vurgulayarak Çankırı için hassasiyet gösteren üyelerle aktif bir çalışma sergilediklerini dile getirdi.

Proje önerilerinin görüşülmesinin  ardından iyi dilek ve temenniler ile birlikte toplantı sona erdi.Fotoğraf

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2015, 09:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER