Çankırı'da Engellilerle İftarda Buluştu

Engelim Değil Hayallerim Büyük projesi kapsamında engelliler ve aileleri Çankırı Kalesinde piknik havasında geçenç iftar programında buluştu.

Çankırı'da  Engellilerle İftarda Buluştu
Çankırı'da  Engellilerle İftarda Buluştu

Engelim Değil Hayallerim Büyük projesi kapsamında engelliler ve aileleri Çankırı Kalesinde piknik havasında geçenç iftar programında buluştu.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Çankırı Gençlik Merkezi tarafından yürütülen Engelim Değil Hayallerim Büyük projesi kapsamında projenin engelsiz üyeleri, proje gönüllüleri, proje eğitmenleri ve gençlik merkezi çalışanları Çankırı Kalesinde piknik havasında geçenç iftar programında buluştu.

Mart ayında başlayan projenin artık yavaş yavaş sonuna geliniyor. Proje kapsamında engelsiz bireyler birçok etkinlikte buluştular ve topluma entegre olmada bir adım daha attılar. Çankırı Kalesinde verilen iftar yemeğinde samimi anlar yaşandı. Kurs hocaları, gençlik merkezi üyeleri, çalışanları ve engelsiz bireyler doyasıya sohbet ettiler.

Gençlik Merkezi Müdürü Tuncay HASKILIÇ yapılan etkinlikten oldukça memnun olduğunu birlikte kardeşlik ortamı çerçevesinde bir iftar yapıldığını ve dört aydır devam eden projeden maksimum verim alındığını söyledi.

İftar bitimi sofra duasını Müftü Yardımcısı Uğur Demirel yaptı ve Çankırı’da bu tür etkinliklerin yapılmasından duyduğu hoşnutluğu dile getirdi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109