ÇANDEF ve Çankırı Vakfı İftarda Çankırılıları Buluşturdu

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (Çandef) ve Çankırı Eğitim ve Kültür Vakfı'nın İstanbul Küçükyalı'da düzenledikleri iftar programında Çankırılılar bir araya geldi.

 ÇANDEF ve Çankırı Vakfı İftarda Çankırılıları Buluşturdu
ÇANDEF ve Çankırı Vakfı İftarda Çankırılıları Buluşturdu

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (Çandef) ve Çankırı Eğitim ve Kültür Vakfı düzenledikleri iftar programında Çankırılılar bir araya geldi.

Küçükyalı Aydınoğlu Tesisleri’nde gerçekleştirilen iftar programında konuşan Ak Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz Işık Dağı’na Türkiye’nin en uzun tünelinin yapılacağını ve yapılacak bu tünelin Çerkeş’in gelişmesine çok önemli atkısı olacağını söyledi.

IŞIK DAĞI TÜNELİ ÇERKEŞ'İ GELİŞTİRECEK

Kurşunlu’dan Çankırı’nın kuzey batısının ve Karabük’ün Ankara bağlantısının Çerkeş üzerinden Işık Dağı tüneli ile daha kolaylaşacağını söyleyen Hüseyin Filiz, Çankırılıları bu bölgede yatırım yapmaya davet etti.

Filiz, Japon ortaklığı ile Çankırı’da kurulan lastik fabrikasının da çakırı için önemine dikkat çekip Çankırı’nın kalkınmada öncelikli bölgeler arasında olduğunu ve teşvik programları ile organize sanayi bölgelerinin hareketlendiğini

Çankırı’da yapılan çalışmaları özetleyen Ak Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz ile birlikte; Ak Parti İstanbul milletvekilleri Osman Boyraz ve Oktay Saral ile CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt’de Çankırı’yı, Çankırılıları ve iftar programı katılımcılarını selamladıkları konuşmalarda Ramazan’ın ülkemize ve Çankırı ile Çankırılıya hayırlar getirmesini dilediler.

İstanbul Çankırı Federasyonu ve Çankırı Eğitim ve Kültür Vakfı’nın ortaklaşa üzenlediği iftar programında Zekeriya Açıkgöz ve Sami Soydal yaptıkları konuşmalarda Çankırı ve Çankırlılar için yapılanları özetleyerek Ramazan aylarını kutladılar.

Zekeriya Açıkgöz ve Sami Soydal başkanlıklarında İstanbul Çankırı Federasyonu ve Çankırı Eğitim ve Kültür Vakfı’nın yönetim kurulu üyelerinin katkısıyla düzenlediği iftar programına Ak Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, İstanbul milletvekilleri Osman Boyraz ve Oktay Saral ile CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, Maltepe Kaymakamı Mustafa Tapsız, Tuzla Müftüsü Ahmet Silkin, Ataşehir İlçe Emniyet Müdürü Zafer Ağırkaya, STK ve siyasi parti yöneticileri ve temsilcileri, Çankırı il, ilçe ve köy dernek yöneticileri ile temsilcileri, mahalle muhtarları ile çok sayıda davetli katıldı.

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2014, 11:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER