Atkaracalar Belediyesi’nden Vahdettin Özcan’a Fahri Hemşehrilik Beratı

Atkaracalar Belediye Başkanı Rifat Altuntop ve Belediye Meclis Üyeleri 18 Kasım 2015 Çarşamba günü Çankırı Valisi Vahdettin Özcan’ı makamında ziyaret etti.

Atkaracalar Belediyesi’nden Vahdettin Özcan’a Fahri Hemşehrilik Beratı
Atkaracalar Belediyesi’nden Vahdettin Özcan’a Fahri Hemşehrilik Beratı

Atkaracalar Belediye Başkanı Rifat Altuntop ve Belediye Meclis Üyeleri 18 Kasım 2015 Çarşamba günü Çankırı Valisi  Vahdettin Özcan’ı makamında ziyaret etti.

Atkaracalar Belediye Başkanı Rifat Altuntop ve Belediye Meclis Üyeleri'nin  Gerçekleştirilen ziyarette Çankırı Valisi  Vahdettin Özcan'a Fahri Hemşehrilik Beratı ile Atkaracalar İlçesi’nin sembolik anahtarı takdim edildi.

Atkaracalar Belediye Başkanı Rifat Altıntop; “İlçemize yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Bizden hiçbir zaman maddi manevi yardımınızı esirgemediniz. Sizi 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 18/R maddesine istinaden fahri hemşehrimiz ilan ettik. Kabulünüzü arz ederiz. Ayrıca ilçemizin sembolü olan anahtarını takdim etmek istiyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çankırı Valisi  Vahdettin Özcan ise, “Ben tüm Çankırı’nın 5 yıldır hemşehrisiyim zaten. Atkaracalar da güzel ilçelerimizden biri. Son 3-5 yıldır atılım yaptı. Özellikle Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu kurulduktan sonra broyler kümes hayvancılığı konusunda büyük ilerleme kaydetti. Bu nedenle Sayın Başkanı tebrik ediyorum.” diye konuştu. Bir süre sohbetin ardından hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle ziyaret sona erdi.



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER