“AMACIMIZ TEK YÜREK, TEK SES OLMAK”

Çankırı Çerkeş Dernekler Birliği; 3. Olağan Genel Kurulu ile ilgili bilgilendirme yapmak amacıyla basın mensuplarının ve birlik üyelerinin katıldığı Maltepe Çankırılılar Derneği’nde kahvaltılı toplantı düzenledi.

“AMACIMIZ TEK YÜREK, TEK SES OLMAK”
 “AMACIMIZ TEK YÜREK, TEK SES OLMAK

Çankırı Çerkeş Dernekler Birliği; hem tanışmak hem de 27 Mart Pazar günü yapılacak olan 3. Olağan Genel Kurulu ile ilgili bilgilendirme yapmak amacıyla basın mensuplarının ve birlik üyelerinin katıldığı Maltepe Çankırılılar Derneği’nde kahvaltılı toplantı düzenledi.

Toplanın açılış konuşmasını yapan Çerkeş Dernekler Birliği Başkanı ve Çankırı Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Erol Tepebaşı; “Çerkeş Dernekler Birliği olarak İstanbul’da faaliyet göstermekteyiz.  Çerkeş İlçemize bağlı 17 köy derneğimiz var. Büyük şehrin vermiş olduğu sıkıntılarda bir araya gelerek tek yumruk tek ses olarak hep beraber daha güçlü olmak amacıyla İstanbul’da faaliyet gösteren derneklerimizi bir araya getirdik. Çerkeş Dernekler Birliği’ni kurduk.  Çankırı Dernekleri federasyonu çatısı altında bir araya gelerek, tanışmak ve birliğimizi güçlendirmektir” dedi.


Erol Tepebaşı; “Birlik olarak 2 yılda bir genel kurul yapıyoruz.  27 Mart Pazar günü yine Çerkeşlilerin büyük bir katılımıyla güzel bir genel kurul yapmayı hedefliyoruz.  Hem Çerkeş İlçemizle hem de genel kurulla ilgili bilgi vermek, daha geniş kitlelere ulaşma noktasında desteğinizi almak ve tanışmak için sizlerle bir arada olmak istedik” şeklinde konuştu.


Birliğin faaliyetleri ile ilgili bilgi verenTepebaşı; “ STK’lar iç içe olmalı. Faaliyetler duyuruldukça kitlelerin katılımı da artıyor. Kimsenin duymadığı bir faaliyeti yaptığınız zaman, derneklerin çalışmalarından insanlar haberdar olmuyor. Bu konuda sıkıntılar yaşanıyor.   Burada sizlerin katkısı STK’lar için önemli.  Basınla ilişkilerin düzenli bir şekilde yürütülmesi gerekir diye düşünüyorum. Buradaki amacımız sizlerle tanışmak ve ilişkilerimizi geliştirme noktasında çaba göstermek.  Bu çabalarımızı gördükçe destek vereceğinizin inancını taşıyorum “ şeklinde ifade etti.

Arada söz alan dernek başkanları da birliğin önemine vurgu yaptılar.

Soru cevap şeklinde devam eden toplantının sonunda Tepebaşı, katılan basın mensuplarına ve dernek başkanlarına teşekkür ederek; “Yapılacak olan genel kurulumuzu onurlandırmanızı ve destek vermenizi bekliyorum” dedi.

Çerkeş Denekler Birliği’ni üye derneklerin isimleri şöyle:

SAÇAK BELDESİ,

ALİÖZÜ KÖYÜ,

AVŞAR KÖYÜ,

BOZOĞLU KÖYÜ,

ÇAKMAK KÖYÜ,

ÇALCIOREN KÖYÜ,

DODURGA KÖYÜ,

GÜZELYURT,

HACILAR KÖYÜ,

KADIÖZÜ KÖYÜ,

KARACAHÖYÜK KÖYÜ,

KARAMUSTAFA KÖYÜ,

KARGA KÖYÜ,

OVACIK KÖYÜ,

ULUKÖY,

YALIÖZÜ KÖYÜ,

YEŞİLÖZÜ KÖYÜ

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2016, 18:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER