Aktaş Köyü Hacı Ahmet Yeşil Camii İbadete Açıldı

Ilgaz, Aktaş Köyü Camii Kalabalık Protokol ve Aktaş Köyü sakinlerinin katılımıyla ibadete açıldı.

Aktaş Köyü Hacı Ahmet Yeşil Camii İbadete Açıldı
Aktaş Köyü Hacı Ahmet Yeşil Camii İbadete Açıldı

Ilgaz, Aktaş Köyü Camii Kalabalık Protokol ve Aktaş Köyü sakinlerinin katılımıyla ibadete açıldı.

2013 Yılı Ramazan Bayramından hemen sonra yıkılan eski Aktaş Köyü Camii’nin yerine, hayırsever işadamı Mahmut Yeşil tarafından yaptırılan Hacı Ahmet Yeşil Camii, Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Ak Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı İl Emniyet Müdürü Cengiz Öztürk, Ilgaz Kaymakamı Yusuf Özdemir, Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır, Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Dairesi Başkanı Yunus Akkaya, Çankırı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hasan Yıldız, Çankırı İl Müftüsü Arslan Türk, Çankırı İl Kültür ve Turizm Müdürü M. Kemal Karatatar ve Aktaş Köyü sakinlerinin katılımıyla 30 Ağustos 2014 Cumartesi günü düzenlenen törenle ibadete açıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan İşadamı Mahmut Yeşil; caminin yapılmasında tüm emeği geçenlere ve caminin temel atma töreninden inşaatın tamamlanmasına kadar çevre düzenlemesi, yol yapımı gibi çalışmalarla desteğini esirgemeyen Sayın Valimiz Vahdettin Özcan’a teşekkür etti.

Daha sonra kürsüye gelen Ak Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz de, Aktaş Köyüne kazandırılan yeni camide emeği geçenlere teşekkür ederek hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Çankırı Valisi  Vahdettin Özcan ise yaptığı konuşmada; “30 Ağustos Zafer Bayramı’nın kutlandığı bu önemli günde açılışını yaptığımız camimizin hayırlı olmasını diliyorum. Bu imkanı bize sağlayan Hacı Ahmet Yeşil ve İşadamı Mahmut Yeşil’i tebrik ediyor ve yeni camimizin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
Protokol konuşmalarının ardından plaket töreni gerçekleştirildi ve yapılan duanın ardından açılış kurdelesi kesildi.

Çankırı Ilgaz Aktaş Köyü Cami Açılış Fotoları İçin Tıkla

Çankırı  Fotoları İçin Tıkla




Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2014, 15:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER