Dernek Başkanlarından Başkan Çelikbilek’e teşekkür

Dernek Başkanlarından Başkan Çelikbilek’e teşekkür

Dernek Başkanlarından Başkan Çelikbilek’e teşekkür
Beykoz Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği ‘Uluslar arası Beykoz Çayır Festivali’nin başarıyla tamamlanmasının ardından Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek tarafından, festivalin birlikte gerçekleştirildiği derneklerin başkanlarına yönelik kahvaltılı bir toplantı düzenlendi.
Beytaş Sosyal Tesislerinde yapılan toplantıya katılan dernek başkanları, Çayır Festivalinin her yıl daha kapsamlı ve daha başarılı düzenlendiğini belirterek, kendilerine destek veren Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’e teşekkür ettiler.

Başkan Çelikbilek de, ilçedeki sivil toplum kuruluşları ile her fırsatta işbirliği yaparak hizmet ettiklerini belirterek, “On günlük çayır festivalini Beykoz’a yakışır bir şekilde gerçekleştirdik. Her zaman eksiklik olabilir ama bu yıl önceki yıllara göre daha başarılı geçti. Sivil toplum kuruluşlarına ve emeği geçen tüm belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum. Her yöre kültürünü tanıtma, yaşatma anlamında imkan buldu. Yöresel gecelerle yerel sanatçılarımızı hemşehrilerimizle buluşturduk. Sayın Valimizin katılımıyla 31 çiftimizi daha, çeyiz olarak beyaz eşya, çekyat, halı ve mutfak eşyalarından oluşan temel ev ihtayaçlarını karşılayarak, yeni yuva sahibi olmalarına vesile olduk. İlhan Şeşen, Orhan Hakalmaz, Ferhat Göçer gibi sevilen sanatçılarımızı ağırladık. Her akşam vatandaşlarımıza çorba ikramında bulunduk. Beykoz’da dolu dolu  on gün yaşandı. İnşallah seneye daha güzelini hep birlikte, ele ele, Beykozlular’a yakışır bir şekilde tekrar düzenleriz.” dedi.

Başkan Çelikbilek kahvaltılı toplantının ardından dernek başkanlarına plaketlerini takdim etti. Daha sonra ise festivalde emeği geçen personelle bir araya gelen Başkan Çelikbilek, Ramazan ayında her mahallede sokak iftarları düzenlemeye devam edeceklerini, belediye önündeki meydanda ise her Cuma ve cumartesi akşamı vatandaşlara yönelik Ramazan ayına uygun etkinlikler düzenleneceğini belirtti.   

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER