Beykoz’da Çifte Bayram Kutlaması

Beykoz Kaymakamlığı ve Beykoz Belediyesi’nin birlikte düzenlediği ‘Bayramlaşma’ programıyla sevgi, kardeşlik ve paylaşmanın sembolü Ramazan Bayramı ve 30 Ağustos Zafer Bayramı ilçemizde coşkuyla kutlandı.

Beykoz’da Çifte Bayram Kutlaması
Bayramın namazının ardından Belediye Meydanı’nda düzenlenen törenle 30 Ağustos Zafer Bayramı resmi töreni gerçekleştirildi. Atatürk anıtına çelenklerin konulmasının ardından Ramazan Bayramı törenine geçildi. Beykoz Belediyesi’nin kahvaltı ikramı yaptığı programda ilçe protokolü ve Beykozlular bayramlaştı. Programlara katılan Beykoz Kaymakamı Aydın Ergün, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, idari ve mülki yöneticiler, meclis üyeleri, siyasi partilerin ilçe başkanları ve yöneticileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar birlik ve beraberlik örneği sergiledi.

Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek çifte bayram dolayısıyla verdiği mesajda, her iki bayramında kültürümüzde önemli bir yerinin olduğuna dikkat çekerek, “Tüm Beykozluların Ramazan Bayramı’nı ve şanlı Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarım.” dedi. Her iki bayramında vatandaşlarımıza ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ettiğini belirtti.

Kaymakam Aydın Ergün de, ilçemizdeki bayram coşkusunun ve birlikteliğinin daima sürmesini dilediğini ifade ederek, tüm ilçe sakinlerinin bayramlarını kutladı.

Belediye önündeki törenin ardından köy ziyaretleri yapan Kaymakam Ergün ve Başkan Çelikbilek, Paşamandıra, Bozhane ve Kılıçlı köylerinde vatandaşlarla bayramlaştılar. Vatandaşlarla sohbet ederek, çocuklarla fotoğraf çektirdiler.

//www.atasehirweb.com/


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER