Beykoz Belediyesi 2010 Yılı değerlendirme toplantısını yapıldı

Beykoz Belediyesi 2010 Yılı değerlendirme toplantısını yapıldı

Beykoz Belediyesi 2010 Yılı değerlendirme toplantısını yapıldı
Beykoz Belediyesi 2010 Yılı değerlendirme toplantısını başarıyla gerçekleştirdi Beykoz Belediyesi, 2010 yılı faaliyetleri ile 2011 yılı yatırımları ve projeleri değerlendirmek amacıyla Sapanca’da düzenlediği toplantı başarılı ve verimli geçti.

Beykoz Kaymakamı Aydın Ergün’ün yanı sıra, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, başkan danışmanları ve müdürlerin de katıldığı değerlendirme toplantısının açış konuşmasını Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek yaptı. Başkan Çelikbilek, 2010 yılı içerisinde önemli çalışmaların yapıldığını vurgulayarak, “Bir yıl boyunca yaptığımız faaliyetlerimizi, çalışmalarımızı ve projelerimizi değerlendirmek amacıyla bir aradayız.

Tüm meclis üyelerimiz, başkan yardımcılarımız, müdürlerimiz ve diğer çalışma arkadaşlarımızla birlikte yoğun bir dönem yaşadık. Bir yandan birçok projemizin altyapısını oluşturmaya gayret gösterirken, birçok projemizi de hayata geçirdik ve vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Bir yıl içinde altyapıdan spora, sosyal ve kültürel çalışmalardan eğitime birçok hizmete imza attık.

Özellikle toplantımızı daha sakin ve daha sağlıklı gerçekleştirmek amacıyla, şehirden, yoğun tempodan uzak ama İstanbul’a yakın bir mekan seçtik. Sayın Kaymakamımız Aydın Ergün Bey’e de özellikle teşekkür ediyoruz. Bizleri bu toplantımızda yalnız bırakmadılar. Bu toplantıda parti gözetmeksizin tüm meclis üyelerini de davet ettik. Onlara da teşekkür ediyorum. Burada iki gün boyunca, İlçemizi konuşacağız. Ortak sorunlarımızı ve ortak çözümleri dile getireceğiz. Hizmete geldiğimiz günden itibaren, sokak sokak, adım adım hizmet götürüyoruz.

Zor bir ilçe. Alan geniş olduğu için yaptığımız hizmet bize daha pahalıya mal oluyor. Ama biz tüm imkanlarımızı seferber ettik. Bundan sonra da devam edeceğiz. 2010 yılı değerlendirme toplantısının hayırlı olmasını ve 2011 yılının da hizmetlerle geçmesini temenni ederim. ” dedi.

Başkan Yardımcıları ve ilgili müdürler tek tek bir yıl boyunca yapılan çalışmaları içeren sunumlarını yapmasının  ardından kısa bir konuşma yapan Beykoz Kaymakamı Aydın Ergün, yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Beykoz, İstanbul’un bir incisi. Burada göreve geldiğim ilk günden bu yana, diğer kamu kurumlarının yöneticileri, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarıyla istişare ettik, uyumlu çalıştık. Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek Bey ile de bu uyumu artırarak ilçenin gelişimine, ilçe sakinlerinin hizmetine yansıttık. Eğitim alanında önemli gelişmeler oluyor.

 Üniversiteleri, eğitim kampüsleri bitince Beykoz’da yaşam bambaşka olacak. Sağlık alanında, belediyenin ve hayırseverlerimizin desteği ile önemli hizmet merkezleri yapıyoruz. Aile sağlık merkezlerinin sayısı artıyor. Vatandaşlarımız bu konuda da hizmetten üst düzeyde yararlanıyor. İlçenin temel sorunları yavaş yavaş azalıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Değerlendirme toplantısının ikinci gününde 2011 projelerinin sunumu yapılırken, meclis üyeleri de tek tek görüşlerini dile getirerek, yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’e teşekkür ettiler.
     

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER