Bilgili Hanımlar Törenle Sertifikalarını Aldı

İlçedeki ev hanımlarına temel bilgisayar eğitimi vermek ve teknolojiden yararlanmalarını kolaylaştırmak amacıyla hizmet veren Bilgili Hanım Kurs Otobüsleri’nin yeni mezunlarına düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Bilgili Hanımlar Törenle Sertifikalarını Aldı
Çavuşbaşı, Rüzgarlıbahçe, Kavacık ve Çubuklu mahallelerinde verilen bilgisayar eğitiminde başarılı olan hanımlara Beykoz Belediyesi Düğün Salonu’nda düzenlenen törenle belgeleri verildi. Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in şehir dışında olması dolayısıyla bulunamadığı Bilgili Hanım Sertifika törenine; Belediye Başkan Yardımcıları Yüksel Baki, Nevin Çalışkan, Suphi Uçak, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, kursiyerler ve aileleri katıldı.

Çavuşbaşı, Rüzgarlıbahçe, Kavacık ve Çubuklu’dan toplam 220 kursiyer sertifikalarını Başkan Yardımcıları ve Meclis üyelerinden aldı. Program dâhilinde şimdiye kadar, toplamda 750 kişi Bilgili Hanım kurs otobüslerinden mezun oldu.

Kurs otobüslerinde kursiyerlere office programları, internet kullanımı, internetten haberleşme, hastane randevu sistemleri, internetin zararları ve internet kullanan çocukları takip edebilme bilgileri öğretiliyor. 

Eğitimler Kasım ayından itibaren Tokatköy ve Çiğdem mahallelerinde yapılacak.

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA




YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER