Beykoz, Kurbankent`e tam not verdi

Beykoz Belediyesi tarafından kurulan Kurbankent’te vatandaşlar hijyenik ve düzenli bir ortamda kurban ibadetlerini yerine getirdi.

Beykoz, Kurbankent`e tam not verdi
Beykoz`da Kurban Bayramı dolayısıyla kurulan Kurbankent’te düzenlenen mekanlarda kapalı kesim alanları, kolay yıkanabilir ve dezenfekte edilebilir yapıda oluşturuldu. Vatandaşlara kolaylık sağlanması için yapılan ışıklandırma ve havalandırma tertibatları ilçe sakinleri tarafından oldukça ilgi gördü.

Kesim sonrası oluşan atık ve artıkların da hijyenik şartlara uygun olarak çevre ve insan sağlığına zarar vermeyecek şekilde depolanması, izolesi, itlaf ve tahliyesi sağlandı.

Çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Kurbankent’te bayramın sorunsuz şekilde devam ettiğini, vatandaşların bayramı rahat geçirebilmesi için tüm detayları düşündüklerini belirterek, AB standartlarında ‘Kurbankent’te hizmetin aksamadan yürütüldüğünü ifade etti.

Beykozlu vatandaşlar da kesim alanında gerçekleştirilen çalışmaların oldukça tertipli ve temiz olduğunu belirterek, kurban ibadetlerini sorunsuz ve eksiksiz yapmalarını sağlayan ekiplere teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2012, 12:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER