Başkan Çelikbilek Dört Ülkeden Misafir Ağırladı

Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü 2012 programı 130 ülkenin katılımıyla gerçekleştirildi. Dört ülkeden misafirler ise Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek tarafından ilçemizde ağırlandı.

Başkan Çelikbilek Dört Ülkeden Misafir Ağırladı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün katılımlarıyla düzenlenen Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü 1470 işadamını biraya getirirken, TUSKON’ bağlı Marmara Bahar İşadamları Derneği (MABİAD) tarafından ülkemize davet edilen ABD, Fransa, Ruanda ve Azerbeycanlı işadamları ise Beykoz’da ağırlandı.

Programa katılan Türk işadamlarıyla yakın diyalogların kurulduğu programda konuşan Başkan Çelikbilek, Beykoz’un İstanbul’un en nadide ilçelerinin başında geldiğini belirterek, “Yakında 3.Köprünün çalışması başlayacak. Bitince iki köprüye sahip ilçe konumunda olacağız. Misafirlerimizi ilçemizde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Beykoz’u gittikleri ülkelerinde anlatmalarını, tanıtmalarını istiyorum” dedi.

Başkan Çelikbilek’in konuşmasının ardından, ülkelerden birer temsilci duygu ve düşüncelerini anlatarak, “Birçoğumuz ilk defa İstanbul’a geldik. Hayallerimizin ötesinde bir kentle karşılaştık. Özellikle örnek misafirperverliğinizden ve Beykoz’da ağırlanmaktan mutluyuz. Sizleri de ülkemizde ağırlamaktan onur duyarız. Unutmayın ki, uzak yerlerde de sizleri karşılayacak, ağırlayacak kardeşleriniz, dostlarınız var” dediler.

Başkan Çelikbilek ve başkan yardımcılarından M. Hanefi Dilmaç, Yüksel Baki, Metin Torun, Nevin Çalışkan’ın yanı sıra toplantıya MABİAD Başkanı Mehmet Emin Köse, Başkan Yardımcısı Abdullah Güngör ve yerli yabancı birçok işadamı katıldı.


KONSOLOSLUK ADRES VE TELEFONLARI

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2012, 18:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER