Başkan Çelikbilek: “Beykoz’un Yüzünü Güldürmek İçin Gayretle Çalışıyoruz”

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, belediyedeki işçi personelle kahvaltıda bir araya geldi.

Başkan Çelikbilek: “Beykoz’un Yüzünü Güldürmek İçin Gayretle Çalışıyoruz”
Başkan Çelikbilek: “Beykoz’un Yüzünü Güldürmek İçin Gayretle Çalışıyoruz

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, belediyedeki işçi personelle kahvaltıda bir araya geldi.  İşçi personeli dinlemek, çalışanlar arasında kaynaşma ve dayanışma sağlamak üzere yapılan toplantıda  Beykoz’a daha güzel hizmet için temenniler dile getirildi.

Belediye İşçi Lokali’nde düzenlenen kahvaltıya Başkan Çelikbilek’in yanı sıra, Başkan Yardımcıları Hanefi Dilmaç ve Salim Öztürk, birim müdürleri, işçi personel ve sendika temsilcileri katıldı.

İlçe Gelişiyor, Güzelleşiyor

Kahvaltıda yaptığı konuşmada personelin Berat Kandili’ni kutlayan Başkan Çelikbilek: “Çok kıymetli bir gece olan Berat Kandili’ni dün gece idrak ettik. Hepinizin kandili mübarek olsun.” dedi. Yaklaşan Ramazan ayına dikkat çeken Başkan Çelikbilek: “Allah hepimize Ramazan Ayı’na ulaşmayı,  ailelerimizle, sevdiklerimizle güzel bir Ramazan geçirmeyi bizlere nasip etsin.” temennisinde bulundu.

Bu organizasyonu 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı’nda yapmak istediklerini belirten Başkan Çelikbilek, ellerinde olmayan nedenlerden ötürü programı ertelemek zorunda kaldıklarını ifade ederek, işçilerin geçmiş bayramını da kutladı. 

30 Mart seçimleriyle birlikte Beykoz’un bir tercih yaptığını belirten Başkan Çelikbilek, ekip olarak istikrarın devam ettiğini vurguladı. Beykoz’un büyüyen ve gelişen bir ilçe haline geldiğini belirten Başkan Çelikbilek: “30 Mart itibariyle artık 45 mahalleye hizmet götürmeye başladık. Bizim tüm çabamız, tüm gayretlerimiz Beykoz halkının yüzünün gülmesi, onların mutlu olması içindir. Sizlerin de katkısıyla önümüzdeki süreçte bunu başaracağız, hep birlikte güzel bir Beykoz inşa edeceğiz” şeklinde konuştu. 
Beykoz’a İlgi Artıyor

Başkan Yücel Çelikbilek sözlerini :“Beykoz’umuzun makus talihini değiştirecek hizmetlere imza atıyoruz. Bu yatırımların karşılığı olarak ilçemize olan ilginin arttığını memnuniyetle görüyorum. Bunlar hepimizin ortak çalışmasının bir ürünüdür. Beykoz’da yaşamak bir ayrıcalıktır, bunun kıymetini bilmemiz lazım.” diyerek tamamladı.
Kahvaltıda kısa birer konuşma yapan İşyeri Temsilcisi Yunus Soner ve DİSK Genel İş Anadolu Yakası 2 No’lu Şube Başkanı Nevzat Karataş, yaptıkları konuşmada seçimde elde ettiği başarıdan ötürü Başkan Yücel Çelikbilek’i tebrik ederek, “Ustalık Dönemi” olarak adlandırdıkları bu dönemde kendisine başarılar dileyerek, teşekkürlerini ilettiler.


Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2014, 12:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER