Beşiktaş'ın Rakibi Belli Oldu

Beşiktaş, Arsenal'le Eşleşti, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off eleme turunda mücadele edecek Beşiktaş'ın rakibi İngiltere'nin Arsenal takımı oldu.

Beşiktaş'ın Rakibi Belli Oldu
Beşiktaş'ın Rakibi Belli Oldu

Beşiktaş, Arsenal'le Eşleşti, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off eleme turunda mücadele edecek Beşiktaş'ın rakibi İngiltere'nin Arsenal takımı oldu.

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi play-off turunda İngiliz devi Arsenal ile eşleşti! Galatasaray'ın direkt gruplardan başlayacağı Şampiyonlar Ligi macerasında Beşiktaş son viraja Arsenal ile giriyor.

İLK MAÇ OLİMPİYAT'TA

Kura çekimi sonucunda İngiliz ekibi Arsenal ile eşleşen Beşiktaş, ilk maçını sahasında, rövanş mücadelesini ise Londra'da oynayacak. Devler Ligi'nde play-off turu ilk maçları 19-20 Ağustos, rövanş karşılaşmaları ise 26-27 Ağustos tarihlerinde yapılacak.

GALATASARAY, DİREKT KATILACAK

Süper Lig'de geçen sezonun şampiyonu Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle yer alamayacağı turnuvaya, lig ikincisi Galatasaray direkt grup aşamasından katılacak.

Arsenal geçen yıl da Fenerbahçe ile eşleşmiş ve temsilcimizi elemişti.


EŞLEŞMELER

Beşiktaş - Arsenal

Standard Liege (BEL) - Zenit (RUS)

Kobenhavn (DAN) - Bayer Leverkusen (ALM)

Lille (FRA) - Porto (POR)

Napoli (İTA) - Athletic Bilbao (İSP)

Maribor (SVN) - Celtic (İSK)

Salzburg (AVU) - Malmö (İSVEÇ)

Aalborg (DAN) - APOEL (KIB)

Steaua Bükreş (ROM) - Ludogorets Razgrad (BUL)

Slovan Bratislava (SVK) - BATE Borisov (BLR
)

BEŞİKTAŞ CEPHESİNDEN KURAYA İLK YORUM

Beşiktaş yöneticisi Erdal Torunoğlları, NTVSPOR'a yaptığı kura değerlendirmesinde, "Zor kura. Güçlü bir takım seçtik. Şampiyonlar Ligi'ne gitmek istiyorsak böyle maçları yapmak zorundayız. İnşallah iyi bir sonuç alırız." ifadelerini kullandı.

"HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAMADIK"

Arsenal'in çıkmasından dolayı bir hayal kırklığı yaşamadıklarını ifade eden Torunoğlulları, "Sonuçta amacımız Şampiyonlar Ligi'ne katılmak. Olmazsa UEFA Avrupa Ligi'ne katılacağız. Transfer poltikamız değişmeyecek. Sezon öncesi belirlediğimiz bütçeyi zaten aştık. Hocamızın istekleri bellidir. O doğrultuda bir çalışma yapıyoruz. Sağ bekle ilgili sonuca yakınız." şeklinde konuştu

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2014, 15:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER