Beşiktaş Arsenal Maçı Saat Kaçta ve Hangi Kanalda

Arsenal Beşiktaş Şampiyonlar Ligi rövanş maçı Çarşamba günü oynanacak. Beşiktaş Arsenal maçı saat 21.45'te başlayacak ve D Smart'tan canlı izlenecek.

Beşiktaş Arsenal Maçı Saat Kaçta ve Hangi Kanalda
Beşiktaş Arsenal Maçı Saat Kaçta ve Hangi Kanalda

Arsenal Beşiktaş Şampiyonlar Ligi rövanş maçı Çarşamba günü oynanacak. Beşiktaş Arsenal maçı saat 21.45'te başlayacak ve D Smart'tan canlı izlenecek.

Arsenal Beşiktaş Play-off eleme turu rövanş maçı 27 Ağustos Çarşamba günü oynanacak. Beşiktaş Arsenal maçı saat 21.45'te başlayacak ve D Smart'tan canlı izlenecek. Arsenal Beşiktaş maçı, geçtiğimiz hafta Star'da yayınlanmıştı. Ancak bu kez maç şifreli olarak D Smart'ta olacak.

Temsilcimiz Beşiktaş'ın Arsenal deplasmanına çıkacağı mücadele bu sefer şifreli kanaldan yayınlanacak.
Geçen hafta Olimpiyat Stadı'nda Arsenal ile nefesleri kesen bir maça imza atan Beşiktaş, Salı günü Londra'da rövanş karşılaşmasına çıkmaya hazırlanıyor.

Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalma mücadelesi veren iki ekip, İstanbul'daki ilk maçta sahadan golsüz berabere ayrılmıştı. Bu önemli karşılaşmayı Star Tv ekranlarından takip edebilmiştik.

İngiltere'de oynanacak rövanş maçı ise şifreli kanaldan yayınlanacak. Zorlu müsabaka D-Smart platformunda Çarşamba günü 21.45'ten itibaren 77. kanalda canlı olarak verilecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off eleme turu rövanşında Arsenal ile  27 Ağustos Çarşamba günü karşılaşacak. Beşiktaş, İngiliz temsilcisi Arsenal ile 0-0'ın rövanşında çarşamba günü Londra'da karşı karşıya gelecek.

İŞTE TAKIMLARIN MUHTEMEL 11'LERİ


ARSENAL: Szczesny, Debuchy, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Cazorla, Flamini, Rosicky, Mesut, Wilshere, Sanchez

BEŞİKTAŞ
: Tolga, İsmail, Franco, Ersan, Motta, Veli, Atiba, Mustafa, Oğuzhan, Olcay, Demba Ba

STAT: Emirates

SAAT: 21.45

HAKEM: Pedro Proenca(Portekiz)


CANLI YAYIN, ARSENAL- BEŞİKTAŞ


Maç : Arsenal Beşiktaş
Tarih : 27.08.2014 Çarşamba
Saat : 21.45
Yayın : D-Smart Smart Spor
Stad : Wembley Stadı - İngiltere


ŞAMPİYONLAR LİGİ PLAY OFF RÖVANŞ MAÇI ŞİFRESİZ

Tarih: 27 Ağustos Çarşamba

ARSENAL - BEŞİKTAŞ

Saat: 21:45

Yayın: Farda TV (Şifresiz)

Farda TV Frekans;
12447 / 02400 H TÜRKSAT

Beşiktaş Arsenal rövanş maçı İngiltere'de oynanacak. Beşiktaş Arsenal rövanş maçı saat 21:45'te canlı olarak yayınlanacak.

"Kara Kartallar"da zorlu mücadele öncesi Mustafa Pektemek ve Necip Uysal'ın sakatlığı bulunuyor. Sakatlığı nedeniyle ilk maçta forma giyemeyen Atiba Hutchinson takımla çalışırken, Mustafa ve Necip son idmanda takımda yer almadı. Her iki futbolcunun durumu bugünkü  antrenmanda netlik kazanacak.

Arsenal'in Eksikleri Fazla

Arsenal Beşiktaş karşısına çok sayıda eksik oyuncuyla çıkıyor.Kaleci David Ospina'nın yanı sıra kanat oyuncusu Theo Walcott maçta sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek isimler.Dünya Kupası'nın galibi Almanya milli takımının oyuncuları Per Mertesacker, Lukas Podolski ve Mesut Özil de dinlendiriliyor.

Beşiktaş'ta Mustafa Pektemek ve Necip Uysal'ın sakatlığı bulunuyor. Sakatlığı nedeniyle ilk maçta forma giyemeyen Atiba Hutchinson takımla çalışırken, Mustafa ve Necip son idmanda takımda yer almadı. Her iki futbolcunun durumu bugünkü  antrenmanda netlik kazanacak.

Beşiktaş'ın Play Off Karnesi Güçlü

Beşiktaş oynadığı 16 Şampiyonlar Ligi play off karşılaşmasından sadece birisini kaybetti.Bu maçların 10'unu kazanan siyah beyazlı ekip, 5 maçta da berabere kaldı. Beşiktaş'ın İngiliz takımlarına karşı performansı ise 14 maçta 4 galibiyet.Siyah beyazlılar İngiliz takımlarına karşı çıktığı bu maçların 7'sini kaybederken 3'ünde berabere kaldı.

Arsenal Play Off Karşılaşmalarında Hep Kazandı

Arsenal bu güne kadar oynadığı 12 Şampiyonlar Ligi play off maçının hepsini kazandı.12 maçta toplam 29 gol atmayı başaran Arsenal ekibi, ağlarında sadece 3 gol gördü ve 9 maçı da gol yemeden tamamlamayı başardı.Geçtiğimiz yıl Şampiyonlar Ligi play off karşılaşmalarında Fenerbahçe'yi eleyen Arsenal maçları 3 - 0 ve 2 - 0'lık skorlarla kazanmıştı.

Arsenal Türk takımlarıyla bugüne kadar 7 kez karşılaştı ve bu maçların 4'ünü kazanırken 3'ü beraberlikle sonuçlandı.2000 yılında UEFA kupası finalinde Galatasaray karşısında normal süresi ve uzatmaları golsüz erabere biten karşılaşmada Arsenal penaltılarda elenmiş ve Galatasaray kupayı kaldırmayı başarmıştı.

Beşiktaş'ın Kilit Oyuncusu: Demba Ba

Beşiktaş'ın Arsenal karşısında gol yollarındaki en önemli silahlarından birisi Senegalli yıldızı Demba Ba olacak. 29 yaşındaki yeni transfer, Şampiyonlar Ligi elemelerinin ilk ayağında Hollanda ekibi Feyanoord'a karşı hat trick yapmış ve takımının maçı 3 - 1 kazanmasını sağlamıştı.Geçtiğimiz sezon Chelsea'de forma giyen Demba Ba, takımdan ayrılırken Teknik Direktör Jose Mourinho'yu eleştiri yağmuruna tutmuş ve tecrübeli teknik adamı Samuel Eto'o ve Fernando Torres'i kendisine tercih etmekle suçlamıştı.

Chelsea formasıyla ilk 11'de başladığı 23 maçta 14 gol atan Demba Ba, ' Bu kadar fazla yıldızı olan bir takımda bazen istatistikler değil isimler ön plana çıkıyor ' diye konuşmuştu.

BEŞiKTAŞ NASIL TUR ATLAR?

İlk maç 0-0 bittiği için Beşiktaş mücadeleyi kazanmasının yanı sıra, her türlü gollü beraberlikte bir üst tura çıkan takım olur. Golsüz eşitlikte ise maç uzatmaya gider. İngiliz ekibi Arsenal ise sadece galibiyet halinde tura adını yazdırır.













Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2014, 19:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER