İlk Adım Basketbol Okulları kayıtları başlıyor..

Kurulduğu 2004 yılından bugüne 20 bine yakın basketbol tutkunu çocuğa ücretsiz basketbol eğitimi veren “Anadolu Efes ile İlk Adım Basketbol Okulları” 8. sezon kayıtları 24 Ekim’de başlıyor.

İlk Adım Basketbol Okulları kayıtları başlıyor..
30 Ekim’e kadar devam edecek olan kayıtlar Kıbrıs ve Saraybosna da dahil olmak üzere 40 merkezde gerçekleşecek.

Anadolu Efes Spor Kulübü ve Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü işbirliği ile yürütülen, Türkiye’de, Kıbrıs’ta ve Saraybosna’da toplam 40 merkezde, çocuklara ücretsiz basketbol eğitimi sağlayan “Anadolu Efes İle İlk Adım Basketbol Okulları” kayıtları 24-30 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek.

Eğitimine Kasım ayı ortasında başlayacak olan basketbol okulları kayıtları haftaiçi saat 18:30-20:00, haftasonu ise 09:00-17:00 arasında eğitim verilen merkezlerde yapılacak. Yedi yılı geride bırakan ve sekizinci sezonunu açmaya hazırlanan “Anadolu Efes İle İlk Adım Basketbol Okulları”nda bugüne kadar 20 bine yakın çocuk, uzman eğitmenlerden ücretsiz basketbol eğitimi aldı.

Uluslararası Stevie Ödülleri’nde Avrupa’da ‘Yılın Kurumsal Sosyal Sorumluluk Programı” kategorisinde ‘Yüksek Onur Ödülü’ ve Orta Doğu ve Afrika’da ‘Yılın Kurumsal Sosyal Sorumluluk Programı’ ödülünü alan “Anadolu Efes İle İlk Adım Basketbol Okulları” Adana, Adapazarı, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Bilecik, Çankırı, Çorlu, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Edremit, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Hakkari, Hatay, İstanbul (3 merkez), İzmir, Karabük, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Konya, Lefkoşa, Manisa, Mersin, Muğla, Rize, Samsun, Saraybosna, Sinop-Gerze, Sivas, Trabzon olmak üzere 40 merkezde ücretsiz basketbol eğitimlerine 2011-2012 sezonunda da devam edecek. “Anadolu Efes İle İlk Adım Basketbol Okulları”, Kıbrıs ve Saraybosna’daki okullarıyla yurtdışındaki çocukları da basketbolla buluşturuyor.

“Anadolu Efes ile İlk Adım Basketbol Okulları”, Anadolu Efes Spor Kulübü’nün 80 kişilik uzman eğitmen kadrosu ve Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’nün altyapı desteği ile Türkiye’de basketbol sevgisini artırmayı ve geleceğin yıldızlarını potalara kazandırmayı hedefliyor. Bu amaçla okullarda verilen eğitimlerin yanında düzenlediği kamplarla öğrencileri farklı ortamlarda buluşturan ve böylece sosyal yönden de gelişimlerine katkıda bulunan “Anadolu Efes İle İlk Adım Basketbol Okulları”, öğrencilerin yanı sıra antrenörlere de çeşitli eğitim imkanları sunuyor.

Katılım Şartları:
- 1998-1999-2000-2001-2002-2003 doğumlu olmak
-Nüfus cüzdanı fotokopisi
-1 adet fotoğraf
- Aile hekiminden ‘spor yapmasında sakınca yoktur’ yazılı sağlık raporu

İLK ADIM BASKETBOL OKULU ADRES VE TELEFON BİLGİLERİ İÇİN TIKLA

KAYIT FORMUNU DOLDURMAK İÇİN TIKLA


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER