Başkan Adıgüzel Hedefi Koydu: "Ataşehir Sporcu Dostu Bir Kent Olacak!"

Ataşehir Amatör Spor Kulüpleri Birliği’nin iftarında konuşan Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, ilçedeki spor tesislerinin sayısını artıracaklarını müjdeleyerek; "Gece gündüz çalışarak Ataşehir’i sporun merkezi yapacağız" dedi.

Ataşehir Spor Camiası Birlik Sofrasında Buluştu (2)

Ataşehir’deki amatör spor kulüplerini ve genç sporcuları buluşturan dev iftar organizasyonunda, yerel yönetimin spora bakış açısını yansıtan kritik bir hitap gerçekleşti. Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, sporun bir toplumun disiplin ve özgüven kaynağı olduğunu vurgulayarak, belediyenin yeni dönem spor vizyonunu paylaştı.

Ataşehir Spor Camiası "Birlik Sofrası"nda Buluştu!
Ataşehir Spor Camiası "Birlik Sofrası"nda Buluştu!
İçeriği Görüntüle

⚽ "Spor Sadece Fiziksel Gelişim Değildir"

Salonu dolduran genç sporculara seslenen Başkan Adıgüzel, sporun birey üzerindeki olumlu etkilerine dikkat çekti:

"Spor sadece fiziksel bir aktivite değildir; aynı zamanda disiplin, takım çalışması ve özgüven demektir. Bugün burada bu azmi gören bir ağabeyiniz olarak, hepinizin vatana ve millete hayırlı evlatlar olacağınıza yürekten inanıyorum."

🏗️ Her Mahalleye Spor Tesisi Müjdesi

Başkan Adıgüzel, Ataşehir’de sporun tabana yayılması için tesisleşme hamlesi başlatacaklarını belirtti:

"En temel hedefimiz; Ataşehir’i sporcu dostu bir kent yapmak. Spor tesislerimizin sayısını artırarak, her mahallede her yaştan komşumuzun spor yapabileceği modern alanlar oluşturmak için gece gündüz çalışıyoruz."

🤝 Ekrem Köse ve Spor Camiasına Teşekkür

Organizasyonun başarısında büyük emeği olan Kulüpler Birliği Başkanı ve Meclis Üyesi Ekrem Köse ile tüm kulüp başkanlarına teşekkür eden Adıgüzel, amatör sporun tüm paydaşlarıyla koordineli çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.