ELEKTRİK BORÇ YAPILANDIRMANIZI SON GÜNE BIRAKMAYIN

ELEKTRİK BORÇ YAPILANDIRMANIZI SON GÜNE BIRAKMAYIN

ELEKTRİK BORÇ YAPILANDIRMANIZI SON GÜNE BIRAKMAYIN
İSTANBUL ANADOLU YAKASI ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş.

6111 sayılı Kanun’a istinaden geçmiş dönem elektrik borçlarının yeniden yapılandırılması için; başvuru süresinin son günü olan 31.05.2011 tarihine kadar hafta sonu ve öğlen arası dâhil kesintisiz hizmet verilecektir.

‘Torba Yasa’ olarak da bilinen Kanun çerçevesinde 31.12.2010 tarihinden önceki elektrik tüketiminden kaynaklanan borçların yeniden yapılandırılması için müşterilerimiz, 28.05.2011 Cumartesi ve 29.05.2011 Pazar günü dâhil 31 Mayıs Salı günü mesai bitimine kadar Genel Müdürlüğümüz ve 15 İşletme Müdürlüğümüze başvuruda bulanarak işlem yapabilirler.

Ancak; Müşterilerimizin, borç yapılandırma başvurularını ‘son güne’ bırakmaları, aşırı bir yığılmaya sebebiyet verecektir. Bu nedenle işlemlerini rahatlıkla yapmak isteyen müşterilerimizin başvurularını son güne bırakmadan yapmaları gerekmektedir.

Uygulama kapsamında başvuruda bulunan müşterilerimizin; yeniden yapılandırılacak geçmiş dönem borçlarını 6, 9, 12 ya da 18 taksit ile ödeme imkânı da bulunmaktadır.

Geçmiş döneme ait borçlarını ‘yeniden yapılandırma’ şansını kaçırmak istemeyen müşterilerimizin rahat işlem yapabilmesi için ayrıca; 31.05.2011 tarihine kadar öğlen arası da dâhil mesai saatleri süresince kesintisiz hizmet verilecektir.
AYEDAŞ müşterilerine saygıyla duyurulur.

Sami KOVANCI
Genel Müdür


AYEDAŞ ELEKTRİK VEZNE VE BİRİMLERİ ADRES VE TELEFONLARI İÇİN TIKLA


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER