AYEDAŞ TOPLU TAHSİLAT VE KAÇAK ELEKTRİK ÇALIŞMASI YAPTI

AYEDAŞ TOPLU TAHSİLAT VE KAÇAK ELEKTRİK ÇALIŞMASI YAPTI

AYEDAŞ TOPLU TAHSİLAT VE KAÇAK ELEKTRİK ÇALIŞMASI YAPTI
İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş. (AYEDAŞ), her gün rutin olarak yaptığı Tahsilat ve Kaçak Elektrik Kontrolü çalışmalarının yanı sıra, belli periyotlarla “Toplu Tahsilât Takibi ve Kaçak Kontrolü” çalışmaları gerçekleştirdi

SAYAÇLARA MÜHÜR
800 kişiden oluşan 350 ekip ve 34 müdür, sabah erken saatlerde toplu tahsilat takibine ve kaçak elektrik kontrolüne çıktı. Elektrik faturasını ödemeyen 5 bin abonenin toplam 3 milyon 500 bin liralık borcunun tahsili için başlatılan çalışmada ev ev denetim yapıldı. Denetimde; bir faturasını ödemeyenler uyarıldı, 3 fatura borcu olanların sayacı mühürlendi.

KONTROL SÜRECEK
Faturalarını hemen ödeyeceğini söyleyen abonelere ise süre tanındı. Yapılan denetimler sonuç verdi. Kısa süre içinde çok sayıda abone, AYEDAŞ veznelerine giderek borcunu ödedi. Kontrollerde, kaçak elektrik kullanımıyla karşılaşılmadı. Yetkililer, benzer denetimlerin diğer ilçelerde de süreceğini söyledi. Kesme ihbarına rağmen borcunu ödemeyen abonelerin elektriğinin kesileceği belirtildi.

‘Dolandırıcılara dikkat edin!’
Çalışmalara katılan AYEDAŞ Genel Müdürü Sami Kovancı, kendisini AYEDAŞ görevlisi olarak tanıtan kişilere kapıda peşin ödeme yapılmaması konusunda vatandaşları uyardı: “BİZ kapıda tahsilat yapmıyoruz. AYEDAŞ kimliği takıp veya sahte üniforma giyip de dolandırıcılık yapanlar var. Vatandaş dikkatli olmalı. Kesinlikle kapıda elden para ödememeli. ”


AYEDAŞ ELEKTRİK VEZNE VE BİRİMLERİ ADRES VE TELEFONLARI İÇİN TIKLA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER