YUFKA lezzeti şimdi Batı Ataşehir'de!

Nişantaşı’nın gözde mekanlarından meşhur YUFKA Dürüm , Anadolu Yakasında Batı Ataşehir - Ağaoğlu Andromeda Recidence’da yeni şubesini açtı.

YUFKA lezzeti şimdi Batı Ataşehir'de!
YUFKA,  etli ,tavuklu mantarlı,dönerli  çeşitlerinin yanında, light ve vejetaryen seçenekler de sunuyor. Alışılan fast food yemeklerin aksine, evlerimizin tencere yemeği sağlığında ve hafifliğinde pişirilmiş, etli mantarlı, tavuklu sebzeli, yufkaya sarılı dürümler; özel pancar, zeytin veya acı sos ile servis ediliyor.Ayrıca menü de standart dürümlerin yanında kepekli undan yufka, sebzeli döner, yufkaburger gibi alternatif lezzetler de var.

 Yufka dürümlerin lezzeti ve kalitesi , gözlerinizin önünde hazırlanırken ortaya çıkan renk cümbüşünden bile belli oluyor.Parmaklarınızı yemeye başlamadan önce, tezgaha yanaşıp bu hazırlanma seremonisini mutlaka seyredin!

Yufka Dürüm İşleri'nin mutfağında tanıdık, bildik yüzler var.Açılışını Ali Ağaoğlu’nun gerçekleştirdiği YUFKA ,  Batı Ataşehir’de oldukça şık mekanının yanı sıra ,ev ve iş yerlerine de hızlı servisi ile kalitesini ve lezzetini taşıyor.YUFKA Anadolu yakasındaki yeni mekanıyla ,lezzet tutkunlarının uğrak noktası oldu bile. İnternet adresi www.yufkanisantasi.com 'dan ulaşabilirsiniz

YUFKA DÜRÜM ADRES VE TELEFON BİLGİLERİ İÇİN TIKLA


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER