Yenisahra Stadı Yenileniyor

Amatör Futbolun Ataşehir’deki Sahası Yenisahra Stadı Yenileniyor.

Yenisahra Stadı Yenileniyor
Amatör Futbolun Ataşehir’deki Sahası Yenisahra Stadı Yenileniyor.

Ataşehir’deki amatör karşılaşmaların yapıldığı Yenisahra Stadı’nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yenileme projesi başlatıyor.


Kullanımı Yenisahra Spor Kulübünde olan bölgedeki resmi amatör futbol karşılaşmaların yapıldığı Yenisahra Stadı İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileniyor.


İBB YENİLENME PROJESİ BAŞLATIYOR
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yenilenme projesi için boşaltılan Yenisahra Stadı’nı 40 yıla yakın süre kullanan Yenisahra Kulübü, stadı yenilenme çalışmalarının başlaması için Büyükşehir’e teslim etmeye hazırlanıyor.


40 YILDIR YENİSAHRA SPOR KULÜBÜ KULLANIMINDA 
Yenisahra Stadı’ndaki eklenti ve kulübe özel alanların kaldırıldığını kaydeden Yenisahra Spor Kulübü Başkanı Şeref Uzun, 40 yıldır kullanım hakkına sahip oldukları Yenisahra Stadı’na önemli yatırımları olduğunu, stadın yenilendikten sonraki işleyişinde kendilerin dikkate alınılması gerektiğini vurguladı. 


YENİSAHRA SPOR KULÜBÜ HAKLARI KORUNSUN
Yenisahra Spor Kulübü Başkanı Şeref Uzun, Ataşehir’deki amatör karşılaşmaların yapıldığı, bu güne kadar amatör kulüplerin kullanımına da açık olan Yenisahra Stadı’ndaki var olan durumun korunmasını, stadın kulanım kullanım önceliğinin kendilerinde olmasını istedi.


ESATPAŞA VE YENİSAHRA TESİSLERİ ATAŞEHİR’DE AMATÖR SPORUN ADRESİ
Öte yandan yenilen Yenisahra Stadı’nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) mülkiyetinde olduğu, yenilendikten sonra Ataşehir’deki amatör kulüplerin kullanımına açık olacağı kaydediliyor. Yenisahra Stadı’nın İBB Esatpaşa Spor Kompleksi ile birlikte Ataşehir’deki amatör kulüplerin kullanımındaki iki tesis olacağına işaret ediliyor.
 

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2024, 11:16

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER