Küçükbakkalköylüler İftarlarını Prestij Caddesi’nde açtılar

Ataşehir Belediyesi’nin her yıl Ramazan ayında hazırladığı iftar programı kapsamında Küçükbakkalköy Prestij Caddesi’nde toplu orucların açıldığı İftar Sofrası kuruldu.

Küçükbakkalköylüler İftarlarını Prestij Caddesi’nde açtılar
Küçükbakkalköylüler İftarlarını Prestij Caddesi’nde açtılar 
Ataşehir Belediyesi’nin her yıl Ramazan ayında hazırladığı iftar programı kapsamında Küçükbakkalköy Prestij Caddesi’nde toplu orucların açıldığı İftar Sofrası kuruldu.



Ataşehir Belediyesi Farklı Bölgelerde İftar Sofraları Kuruyor

Ataşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Ataşehir’in 2 noktasında “Hızır iftar servisi” tarafından kurulan “Hızır iftar Sofraları”nda çalışanların oruçlarını sıcak yemekle açmalarını sağladı. Ayrıca Mimar Sinan Cami önünde kurulan İftar Sofrası ile de bir başka grup Ataşehirlinin teravih namazı öncesi iftarlarını yaparak oruçlarını açmalarını sağladı.


İFTAR SOFRALARI HER AKŞAM DOLUYOR

Ataşehir Belediyesi tarafından Ataşehir’de uygulanan Ramazan Programı hakkında açıklama yapan Sosyal Yardım İşleri Müdürü Gürsel Sarımaden, “Ataşehir Belediyesi İftar Programlarına devam ediyoruz.

24 Mayıs Perşembe günü Küçükbakkalköy Prestij Cadddesi’nde kurulan masalarda 2 bin kişiye yakın Ataşehirli vatandaşımızın birlikte oruç açmalarına olanak sağladık. İftarlarını yapmaları, oruçlarını açmalarını için yemeğimizi dağıttık. Bu gün diğer günlerde olduğu gibi 2 Hızı Sofrası ve bir de Mimar Sinan Camii önünde olmak üzere 3 ayrı noktada daha vatandaşlarımızın oruçlarını açmalarını sağlamak üzere iftar sofraları kurduk. İftar programlarımıza vatandaşlarımızın rağbetleri sürüyor. Ataşehir Belediyesi’nin iftar sofraları her akşam doluyor.” İfadelerine yer verdi.



HER GÜN 2 BİNE YAKIN VATANDAŞA İFTARLIK

Ataşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Gürsel Sarımaden her gün 2 bine yakın vatandaşa ulaştıklarını kaydederek, “Masa sandalye kurmadığımız noktalarda kurulan 2 istasyonda her akşam iftarlık yemek dağıtarak 2 bin kişiye yakın vatandaşımızın oruçlarını açmasına imkan sağlıyoruz. Ataşehir Belediyesi’nin Ramazan sofraları ve programları her sene üzerine ekleyerek devam ediyor. Allah kabul etsin vatandaşlarımızın oruçlarını, ibadetlerini.” Dedi.

 

HER GÜN 2 NOKTADA HIZIR İFTAR SOFRASI

Geleneksel olarak her yıl Ramazan ayındaki iftar programı bu sene 18 noktada gerçekleştirecek olan Ataşehir Belediyesi tarafından Ataşehir’de her gün 2 noktada “Hızır iftar servisi” tarafından kurulan “Hızır iftar Sofraları” oruçlarını açma imkanı olmayan vatandaşların iftar yapabilmeleri için kuruluyor.



İFTAR SAATİNDE ÇALIŞANLARA SICAK SOFRAYA

“Hızır İftar sofrası” ilke iftar saatinde sıcak bir sofraya oturamamış, çalışan oruçlu vatandaşların taksi duraklarına ve kalabalık noktalara “Hızır iftar servisi” tarafından kurulan “Hızır iftar Sofraları”nda  oruçlarını açıyorlar.

        

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109