Gazeteci Arkadaşımız Serkan Şimşek’in baba acısı!

Gazeteci Arkadaşımız, kardeşimiz Serkan Şimşek’in uzun süredir tedavi gören babası Abdullah Şimşek bugün hakka yürüdü.

Gazeteci Arkadaşımız Serkan Şimşek’in baba acısı!

Gazeteci Arkadaşımız Serkan Şimşek’in baba acısı!

Gazeteci Arkadaşımız, kardeşimiz Serkan Şimşek’in uzun süredir tedavi gören babası Abdullah Şimşek bugün hakka yürüdü.


Evde rahatsızlanan ve kalbi duran Abdullah Şimşek’in tüm çabalara rağmen geri döndürülemeyen kalbinin durması sonucu hayatını kaybetti. Cenazesi 17 Haziran Salı günü saat 16.00 da Kayışdağı İmam Hüseyin Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Büyükbakkalköy Mezarlığı’na defin edilecektir.

Anım Medya ailesi olarak Şimşek ailesinin baba acısını yürekten paylaşır, merhum Abdullah Şimşek’e Allah’tan rahmet, Serkan Şimşek Kardeşimize, şimşek ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.    

Serkan Şimşek'in sosyal medyada yaptığı paylaşım

Olmadı Babam Olmadı
Mücadelemiz, heyecanımız sonuçsuz kaldı.

Allah mekanını cennet eylesin.

Babamız Abdullah Şimşek'in cenazesi 17 Haziran - Salı Günü saat 16:00'da Kayışdağı Mahallesi İmam Hüseyin Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Büyükbakkalköy Mezarlığı'na defin edilecektir.

İmam Hüseyin Camii Konum:
Kayışdağı, Uslu Cd. No:18, 34755 Ataşehir/İstanbul
https://maps.app.goo.gl/ngkXwJUjcBcX8eZe6

Taziye Evi Konum:
Kayışdağı, Hülya Sk. No:20, 34755 Ataşehir/İstanbul
https://maps.app.goo.gl/aaB82dRRTtzoAxff9

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER