Çerkeş Dernekler Birliği’nden Ataşehir Belediyesi’ne ziyaret

Çankırı, Çerkeş Dernekler Birliği Başkanı Erol Tepebaşı ve berberindeki heyet Ataşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

 Çerkeş Dernekler Birliği’nden Ataşehir Belediyesi’ne ziyaret

       
              Çerkeş Dernekler Birliği’nden Ataşehir Belediyesi’ne ziyaret

           
               Recep Kenan/Atasehirweb.com    

     Çankırı, Çerkeş Dernekler Birliği Başkanı Erol Tepebaşı ve berberindeki heyet Ataşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.
    
     Erol Tepebaşı başkanlığındaki, Kazım Özdemir Ramazan Altuntaş‘tan oluşan Çerkeş Dernekler Birliği heyeti Ataşehir Belediyesi’nde bir dizi ziyarette bulundu.

  
     Çerkeş Dernekler Birliği‘nin  Ataşehir Belediyesi’ni ziyaretine, Ataşehir basınından, Ataşehirweb haber sitesi temsilcileri İsa Kırım ve Recep Kenan da katıldı.


                RESİM ALBÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ


     Bir süre önce Ataşehir Belediye Başkan Yardımcılığına atanan İsmail Kabakçı’ya hayırlı olsun ve kutlama ziyaretine giden heyet daha, sonra Abdullah Der’i de ziyaret ederek belediyenin çalışmaları ve derneklerine destekleri için teşekkür ettiler.
    (ÇANDEF) Çankırı Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı da olan Erol Tepebaşı başkanlığındaki Çerkeş Dernekler Birliği heyeti, Belediye Meclis Başkanı Semih Selimoğlu, Belediye Meclis Üyeleri Seyfettin Yılmaz ve Metin İnce’yi de ziyaret ettiler.




         
         Bize Hak Yemeyin Dediler Ama Hakkımızı Aramayı Öğretmediler  


      Ataşehir Belediye Başkan yardımcısı İsmail KABAKÇI misafirleri; Çerkeş Dernekler Birliği Başkanı Erol Tepebaşı başkanlığındaki heyete; “Çankırı Çerkeş Dernekler Birliği olarak Belediyemize yaptığınız bu nazik ziyaretten dolayı Başkan Battal İlgezdi adına memnuniyetimizi belirtiyoruz.”dedikten sonra sözlerine şöyle devam etti:
    Ben de 23 yıl dernekçilik yaptım. Şu anda da TÜM SİNOP (TÜSİDEF ) Dernekler Federasyonu'nun Genel Başkanıyım. Dernekçiliğin ne olduğunu çok iyi bilirim. Dernekçilerin karısı duldur, parası boldur derler. Erol Başkan başta olmak üzere tüm Çankırılı olup dernekçilik yapanların hepsinde Allah razı olsun. Dernekçilik Allah rızası için yapılan bir iştir.
    Çankırılıların oy verdiği partiye üye olması lazım. Devletin verdiği teşviklerden faydalanmasını sağlamamız lazım. Belediyelerin, Kaymakamlıların verdiği hizmet ve yardımlardan faydalanmasını sağlamak lazım. Bu konuda üyelerimizi, hemşerilerimizi bilgilendirmemiz lazım. Bölge insanı olarak biz hak yemeyiz ama hakkımızı da yedirmememiz lazım. Bize hak yemeyin dediler ama hakkımızı aramayı öğretmediler.
   Özellikle kız çocuklarımızı okutmamız lazım. Çünkü çocukları anneler yetiştiriyor, babalar değil. Anne ne kadar bilgili ve eğitimli olursa çocuğunu o kadar bilinçli yetiştirir.
    Biz belediye olarak derneklere destek oluyoruz. Çankırı derneklerine de destek oluruz. Ramazan ayında Ataşehir Dernekler Festivali yapacağız. Orada siz Çankırılılara da stant veririz, Çankırı’yı tanıtırsınız. Bir gece düzenler, hemşerilerinizi toparlar, kendi sanatçılarınız ile eğlenir güzel bir gün geçirirsiniz.


     Daha sonra ziyaret ettikleri, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah DER ise; “Sosyal hizmetler olarak derneklere katkı veriyoruz. Belediyemiz özellikle cenaze konusunda çok hassas. Mutlaka araç taleplerini karşılamaya çalışıyoruz, Ataşehirli olmak kaydı ile. Ben özellikle kendim cenazelerde bulunmaya çalışıyorum, yetişebildiğim kadar.
     Geçtiğimiz gün Çankırılı şehidimizin cenazesi için araç verdik.  Çankırı derneklerine de Ataşehir Belediyesi olarak katkı vermeye devam edeceğiz.” diyerek sözlerini tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2012, 10:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER