Ataşehir'de Yangın Paniği

Ataşehir'de Yangın Paniği

Ataşehir'de Yangın Paniği
Ataşehir'de Yangın Paniği
 
Duman Nedeniyle Binada Mahsur Kalarak Balkonlara Çıkanları, Yakınları Cep Telefonu ile Arayarak Sakinleştirmeye Çalıştı.

Duman nedeniyle binada mahsur kalarak balkonlara çıkanları, yakınları cep telefonu ile arayarak sakinleştirmeye çalıştı.

Ataşehir?de 7 katlı binanın giriş katında elektrik kontağından çıkan yangın kısa süreli paniğe neden oldu. Duman nedeniyle evlerinde mahsur kalan vatandaşlar balkona ve camlara çıkarak dumanın tahliye edilmesini bekledi.

Edinilen bilgiye göre yangın saat 16.00 sıralarında Ataşehir Şerif Ali caddesi 28 numara da bulunan 7 katlı binanın giriş katında çıktı.Elektrik saatlerinde çıkan yangın kısa süreli korku ve paniğe neden oldu. İddialara göre apartman sakinleri ani patlamalarla başlayan yangını fark ettiğinde, duman binanın girişini kapatmıştı. Yoğun duman nedeniyle binadan çıkamayan apartman sakinleri ve çevredeki vatandaşlar hemen itfaiyeye haber verdi.

CAM VE BALKONA ÇIKARAK BEKLEDİLER

Binaya dolan yoğun duman nedeniyle vatandaşlar itfaiyenin gelmesini evlerinin balkonlarında ve camlarında beklediler. Çocuklarını alarak balkonda bekleyenlerin yakınları da yangın yerine geldi. Olay yerine ulaşan itfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saat süren çalışmalarının ardından yangın kontrol altına alındı.

Yangında yaralanan olmazken binada maddi hasar meydana geldi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109